Otkriven je TIP MUŠKARCA sa kojim će žena doživeti NAJBOLJI VRHUNAC U KREVETU!

Ljubav i seks

Doživljavanje ženskog vrhunca je oduvek bilo složena tema, a mnogi muškarci i dalje pokušavaju da razumeju tajnu zadovoljstva svojih partnerki!

Izvor: 24sedam.rs/K.B.  |  

Ilustracija Foto: aslysun/Shutterstock

Ilustracija Foto: aslysun/Shutterstock

.

Istraživanje sprovedeno na ženama uzrasta od 20 do 69 godina, kojima su postavljani pitanja o njihovoj seksualnoj prošlosti, otkriva sa kojim tipom muškaraca žene doživljavaju najbolji “završetak”.

Anketa je isključila žene koje su bile u posvećenim, dugotrajnim vezama, verujući da bi takvi ljudi mogli pristrasno procenjivati svoje trenutne partnere.

Prema rezultatima istraživanja, muškarci koje većina opisuje kao “duhovite” – sklone šalama i zabavnim razgovorima, pokazali su se kao najbolji ljubavnici.

Studija objavljena u časopisu “Socioaffective Neuroscience & Psychology” ukazuje na to da su duhoviti, kreativni i emocionalno topli muškarci verovatnije “pružali orgazam” ženama, a žene su ocenjivale orgazme sa njima kao “najbolje”.

Cilj istraživanja bio je identifikovati koje osobine kod muškaraca su povezane sa njihovom sposobnošću da pruže zadovoljavajući vrhunac. Rezultati ukazuju da vesela i razigrana ličnost, koja se percipira kao dobro raspoloženje, igra ključnu ulogu u postizanju dubokih seksualnih vrhunaca. To sugeriše da humor doprinosi bliskosti koja omogućava ženama da dožive intimnost na dubljem nivou.

Istraživači ističu da ženski orgazam više zavisi od osobina koje simbolizuju pažnju i emocionalnu vezu, kao što su vernost, emocionalna toplina i duhovitost, nego od tradicionalnih obeležja muškosti, kao što su izražena vilica i slično.

Žene su imale najbolje iskustvo sa muškarcima koji su pokazivali pozitivne karakteristike. Partneri koji su pružali velike orgazme bili su ocenjeni kao duhovitiji, kreativniji, topliji, verniji i prijatnijeg mirisa od onih koji nisu uspeli da ostvare nezaboravne trenutke.

Read More