OTKRIVENE PRLJAVE TAJNE NAJPOZNATIJE BOSANKE U HOLIVUDU: Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude sa Vol Strita, Vašington i kraljeve!

U njegovom ekspozeu u kojem navodi sve prljavštine i perverzije iz političkih krugova i industrije zabave, Robert je kao jednog od ključnih igrača istakao Sanelu Dajanu Dženkins, sa kojom je nekada bio blizak prijatelj.

 

A post shared by SDJ (@sdjneuro) on Aug 19, 2016 at 3:01am PDT

“Nemam problem sa bilo čime što ljudi dobrovoljno rade u svojim životima sve dok je to u saglasnosti s drugima i dok ne povređuje druge psihički ili fizički. Ja sam bivši blizak prijatelj sa ženom koja se zove Dajana Dženkins. Sumnjam da je znate, ali ona je Rozeta Stoun svakog skandala i perverzije, od Holivuda preko cele planete. Ona je ekstremno bogata raspuštenica čiji muž je upravljao britanskom Barkli bankom, a ona je bila zadužena za arapske investitore u banci!

 

#genlux #drinkneuro #dianajenkins #stevengomillion

A post shared by SDJ (@sdjneuro) on Feb 6, 2017 at 10:15am PST

Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude s Vol Strita, Vašington, kraljeve i holivudsku elitu. Takođe je veliki filantrop, mecena umetnosti, politički donator i društvena hostesa svima. Njeni najbolji holivudski prijatelji su između ostalog Šon Pen, Klajv Dejvis, Ari Emanuel, Džordž Kluni, Sindi Kraford i njen mali kućni ljubimac Hajden. Dajana je posrednik između bogatih Arapa, Azijata, sportista sa holivudskim glumicama- modelima. Ona je takođe bolesna i uvrnuta”,  napisao je Dauni.

 

#Paris city of #love 💋❤️

A post shared by SDJ (@sdjneuro) on Aug 15, 2016 at 6:08pm PDT

Ko je Sanela Ćatić?

 

Rođena je u Sarajevu 1973. godine kao Sanela Ćatić, tamo je provela mladost i nikada nije zaboravila odakle potiče, pa je zbog toga i zaslužna za dovođenje velikih zvezda u Bosnu, između kojih je i Anđelina Džoli.

Poznata je po humanitarnom radu, učešću i osnivanju TV1, a gotovo da nema medija koji nije pisao o razvodu Sanele i bogatog britanskog bankara Rodžera Dženkinsa, koji joj je velikodušno i bez povlačenja po sudu prepustio pola svog bogatstva, koje se procenjuje na 380 miliona evra.

Tako je Sanela postala jedna od 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji.

 

Thanks mellow for styling my hair again @jenatkinhair @showpony1976 watch out guys ! New #harstylist is on the rise !!! #melow #theeagleowl is very talented 😂

A post shared by SDJ (@sdjneuro) on Jan 25, 2016 at 1:54pm PST

(Kurir.rs/b92, Foto: Printscreen/Instagram)

 

NE PROPUSTITE

(FOTO) LJUBAV NE ZNA ZA GODINE I POL: Holivudska glumica uživa u vezi sa 32 godine starijom koleginicom!

(FOTO) BILA JE SEKS BOMBA, A DANAS JE ŽIVI KOSTUR: Anoreksija uništila slavnu glumicu!

MARAJA KERI OPLJAČKANA: Lopovi odneli 50.000 dolara, ali to nije sve…

 


Kurir

Autor: 
Kurir