Otvorene prve samouslužne perionica veša u Srbiji

Prve samouslužne perionice veša, po ugledu na slične perionice širom sveta, otvorene su u Beogradu. Nudeći lako, dostupno i jednostavno rešenje za pranje veša, ove perionice opremljene su najsavremenijim mašinama za pranje i sušenje veša koje ispunjavaju najzahtevnije propise kada je u pitanju količina buke i zaštita životne sredine.

Perionice su locirane u Vranjskoj ulici na opštini Zvezdara i u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

„Veš house perionice su prve i, za sada, jedine samouslužne perionice veša u Srbiji, koje donose jednostavno rešenje za pranje veša, uz minimum uloženog vremena i manju potrošnju električne energije. Svesni smo da je savremeni način života dodatno skratio vreme koje možemo da posvetimo pranju veša, a Veš houseperionice predstavljaju pravo rešenje za optimalniju organizaciju vremena“, rekao je g. Enriko Nistri, vlasnik i osnivač kompanije Nitro Service.

„Naš cilj je da pranje veša bude lako dostupno i udobno, a upravo to jeste prednost ovakve usluge. Uz zaista povoljne cene pranja, tu su i dodatne pogodnosti za korisnike kao što su besplatni deterdženti i omekšivači za pranje veša, kao i prijatan kutak za čekanje uz novine i TV.“, dodao je on.

Svaka perionica opremljena je sa 8 profesionalnih mašina kapaciteta od kojih su četiri predviđene za pranje, a četiri za sušenje veša.

Kompletan proces pranja i sušenja veša traje ukupno 45 minuta. Za one koji nisu iskusni u korišćenju mašina za pranje veša, u perionicama postoje i posebno pripremljena detaljna uputstva i pravila korišćenja.

Radno vreme perionica biće od 8 do 23h, a moguće je koristiti i uslugu ostavljanja i naknadnog preuzimanja veša.

Uz minimum uloženog vremena i manju potrošnju električne energije, Veš house perionice korisnicima pomažu da idu u korak sa savremenim načinom života, približavajući nas standardima koji se primenjuju svuda u svetu