Ova pevačica je UZOR Tei Tairović: “Niko ne može da se poredi sa njom” – evo ko je u PITANJU!

Showbiz vesti

Tea Tairović otkrila je koja pevačica joj je uzor.

Izvor: Grand/ J. Jović  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

Bilo da se radi o muzici ili nekoj drugoj profesiji uspeh ne dolazi tek tako. Samo odricanje, rad, trud i upornost donose rezultate, a to je na svojoj koži osetila pevačica Tea Tairović o čemu je govorila za “Grand”.

– Uspeh uvek dolazi onda kada najmanje očekujete. Trudim se da ostanem na zemlji i da budem normalna van scene i mislim da mi to polazi za rukom. I dalje vodim jedan normalan život kao i ranije, osim što sam popularnija – istakla je Tea koja ne krije da je okusila i onu drugu stranu medalje.

– Sada se već nosim sa nekim opaskama, podmetanjem nogu što nisam očekivala, ali dobro, život ide dalje – dodala je sa osmehom.

Iako je nedavno napunila Tašmajdan i održala solistički koncert za pamćenje pred više od deset hiljada ljudi, Tairovićeva nastavlja da grabi ka estradnom vrhu. Tea Tairović o Breni

Tea je otkrila čiju karijeru najviše ceni, ali i koja pevačica joj je muzički uzor.

– Mislim da je to Brena, definitivno, ipak je ona jedna jedina! Ali nikada neću imati noge kao ona i to je u redu! (smeh) Mislim da je ona dosegla mnogo dalje od jugoslovenskih granica i svaka joj čast na tome. Postigla je uspeh sa kojim se nijedan još ne može uporedit i- rekla je pevačica.

Podsetimo, Tea Tairović svoju karijeru započela je u takmičenju “Zvezde Granda” za koje tvrdi da joj je potpuno promenilo život.

– Često želim na Jutjubu da pogledam svoje snimke iz takmičenja, ali nema ih više. Sve mi to sada deluje kao neki drugi život, taj period. Kao da je bilo pre sto godina zaista – priznala je Tea.

Read More