Ova žena ima 73 GODINE I NE PROPUŠTA LUDE ŽURKE: Njene snimke svi gledaju u NEVERICI, posebno one u bikiniju (VIDEO)

Zanimljivosti

Lejn Zekis je uveliko zagazila u osmu deceniju, ali to je ne sprečava da živi mladalačkim životom.

Izvor: Srećna republika  |  

.
.

Neki čekaju penziju kako bi se najzad ustalili kod kuće i naodmarali, smatrajući da su ušli u najmirniji period života. Međutim, tu je i ona druga polovina, koja smatra da su godine samo broj. Lejn Zekis ima 73 godine i smatra da je život tek pred njom. Ona ne planira da ostatak života provede u banjama čitajući knjige, kao što mnoge gospođe njenih godina rade.

Lejn i dalje posećuje lude žurke na Ibici. Ona je proputovala svet i došla je do zaključka da su ipak na Ibici žurke nezaboravne i najbolje. Ova dama se opremila garderobom koja je prikladna za ludi noćni ples, koji na ovim mestima uglavnom počinju daleko iza ponoći, a traje do ranih jutarnjih sati.

“Evo me na Ibici. Upravo sam se smestila u jednu od njihovih luksuznih vila. Kao što vidite, snimam se u toaletu, zato što nema nikoga sa mnom ko bi me mogao snimiti, ali ne odustajem od video snimaka koje ću nastaviti da objavljujem na Tik Toku”, rekla je ova gospođa na snimku.

.

Lejn ima dugu ravnu kosu srebrnkaste boje, a budući da je pošla na plažu, obukla je jednodelni mrežasti beli kupaći kostim. U donjem delu je samo svezala preko kukova belu maramu i dobila je efekat mini suknje.

Sledeći snimak koji je usledio od ove dame je onaj na kome je u beloj providnoj maksi haljini dugih rukava koja ima cela leđa otvorena. Zekisova ispod ove unikatne haljine ima crni bikini, dok se sunča po najpopularnijim plažama letovališta.

Mnogi su se najviše oduševili kada su videli Lejn koja se usnimila kako je stigla u hotel u Barseloni. Ona je za skoro mesec dana boravka u Barseloni ponela jedan crni sportski ranac i omanju crnu torbu sa točkićima.

.

“Odmor na Ibici i u Barseloni! Učinite sve ovo dok možete! Kreće vreme za zabavu!”, napisala je ona.Lejni prati na Tik Toku 20.000 ljudi, a mnogi njeni snimci imaju na milione pregleda.

“Vauuuu, volela bih da izgledam kao ti u tvojim godinama”, “Kako uopšte ostaješ budna do kasnih sata? Ja imam 35 godina i ne mogu da izdržim duže od 23h”, “Tačno tako, godine su samo broj”, “Kakva harizma i izgled, dao bih vam bar 20 godina manje”, samo su neki od komentara.

Read More