Ovaj moćan prirodni antibiotik leči upale i infekcije bešike

pixabay.com

Svako ko je imao infekciju bešike zna koliko ona može biti bolna i uporna.

Infekcije urinarnog trakta, odnosno upale bešike, u 90 odsto slučajeva izaziva uropatogena bakterija ešerihija koli. Ali da biste je se rešili na prirodan način, ovo je jedan od najpopularnijih “prirodnih antibiotika”, koji bi trebalo da otkloni taj neprijatan problem već nakon prve upotrebe.

Iako se mnoge bakterije ponekad mogu vratiti kao bumerang, neki prirodni lekovi to mogu sprečiti. Kada se spoje četiri prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim dejstvom, dobijamo moćan lek, koji pomaže i onima koji se godinama uporno bore protiv bakterije ešerihije koli.

Pomešani u pravim razmerama, koren peršuna, limun, med i maslinovo ulje snažnim antibiotičkim i antivirusnim delovanjem ukloniće bakterije.

Potrebni sastojci:

250 g korena peršuna

250 g limuna sa korom

250 g meda

2 dcl maslinovog ulja

Priprema:

Peršun i limun s korom sitno iseckati, pa u blenderu izmiksati sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje. Dobićete kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Svakog jutra treba uzimati jednu supenu kašiku i bakterije bi trebalo da nestanu.

Napomena:

Bilo bi dobro da nabavite med od sertifikovanog pčelara, limun svakako treba da bude domaći, neprskan. Ako kupite limun u prodavnici, ostavite ga u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone, a nakon toga ga dobro isperite.

Read More