Ovi horoskopski znakovi su najveće šaljivdžije

Ovan ume da pretera, Bik radije sluša šale, Škorpije vole crni humor, a Ribe vole samo tuđe šale. Neki vole da se šale na svoj račun, neki na tuđi, a neki se retko kad šale. Pogledajte kako se šali vaš horoskopski znak.

OVAN

Ovnovima vlada planeta Mars pa mu je zbog agresivnosti ove planete najzanimljivije da ismeva nekog drugog. Glasno se smeje, neobuzdan je, a takve su mu i šale. Često je veoma okrutan u šali, a, sa druge strane, zbog jakog ega, ne prihvata šalu na svoj račun.

BIK

Bikov humor je suptilan, u granicama manira i u skaldu sa lepim ponašanjem i prilikom. To je zato što njime vlada Venera. Bik ume da istrpi šalu na svoj račun, a da na nju ne uzvrati. Ali zato zbog svoje osetljivosti izbegava druge.

BLIZANCI

Blizanci vole da se šale. Nekad su im šale prostačke, nekad intelektualne, ali nikad zlobne. Oni su i sami po sebi smešni. Bez obzira na to znaju li dobro da pričaju viceve ili prepričavaju događaje, njihov život je uvek pun pozitivnih pogleda na svet.

RAK

Rak radije sluša šale, nego što se šali, a kada se šali, to nikad nije vulgarno. On je porodičan čovek koji je svestan toga koliko reči mogu da povrede, makar i u šali. Zato Rakovi nisu dobri komičari – previše su uviđavni prema drugima i previše osetljivi prema svemu.

LAV

Lav je zabavljač i voli da vodi glavnu reč zasmejavajući ljude oko sebe. Veoma je duhovit samo ako to želi. On ne preza ni od čega i uvek dobije ovacije nakon izrečene šale.

DEVICA

Device nisu baš neke šaljivdžije – čak im je ponekad i osmeh teško izmamiti. Osećaj manje vrednosti uvek sprečava Devicu da se opusti, a ako se glasno smeje, znači da smatra da s vama može da se opusti. Inače joj ozbiljnost mnogo smeta u životu.

VAGA

Kao i ostali vazdušni znaci, i Vage su ponekad posebno raspoložene za šalu i prosto sijaju neozbiljnošću kojom zasmejavaju druge. Ipak, neće biti vulgarne, jer Venera vlada njima. U ozbiljnim životnim situacijama uspeće da nađe smešnu stranu, ali je neće uvek podeliti sa drugima.

ŠKORPIJA

Škorpija je mračna i tajanstvena po prirodi, ali to ne znači da je nesposobna za šalu. Baš naprotiv – Škorpije mogu da budu prilično duhovite, posebno ako se radi o crnom humoru. One ne štede ni sebe ni druge i često umeju da zasmeju druge do suza.

STRELAC

Strelac svojom duhovitošću lako okuplja društvo oko sebe i ono ga u stopu prati. Ako ne nalazite ništa što bi vas zasmejalo, pozovite Strelca. Njegovi gestovi, ono što govori i njegovo karikiranje ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Strelčevima vlada Jupiter, pa oni imaju urođeni optimizam i smisao za humor.

JARAC

Kao Saturnov podanik Jarac teško da razume šale, a još mu je teže da ih smisli. Jarcu je najverovatnije ozbiljnost kočnica za sve smešno, pa se on retko kad smeje, osim ako nije pod uticajem neke zanimljive planete. Njemu je život uvek ozbiljan, on je uvek na oprezu i ne zna da se opusti. A nema ni vremena za smeh.

VODOLIJA

Vodolija u smehu pronalazi samo privremeni beg od ozbiljnih tema. Ona menja raspoloženja više puta dnevno i nikad se ne zna kakva će biti sledećeg minuta. Vodoliji ne smeta ništa – prihvata sve od crnog humora do vulgarnih šala, a ne smetaju joj ni tradicionalne šale.

RIBE

Ako se nekad otmu iz mutne dubine, Ribe se i nasmeju, ali najčešće svojoj muci ili nekoj tuđoj šali. Ribe nisu duhovite same po sebi, ali se nakon tugovanja zbog nečega od srca smeju svojim zabludama. Bez obzira na to, one uživaju u tuđoj duhovitosti.