Ovi zdravi sastojci će regulisati rad štitne žlijezde!

Ovaj članak predstavlja recept za domaći lijek koji regulira funkciju štitne žlijezde.

Instrukcije:

Oprati i samljeti 300 grama svježih bobica kleke, u smjesu dodajte 1 kg meda visokog kvaliteta  i dobro promiješajte. Dobro izmješajte da dobijete homogenu smjesu i držite u frižideru.

Koristite:

Uzmite 1 kaškicu lijeka tri puta dnevno.

Žene su više podložnije problemima sa štitnjačom u odnosu na muškarce.

Osim genetike, nastanak bolesti štitnjače uzrokuju stres, nepravilna ishrana i promjene hormonskog statusa. Poremećaji u radu te žlijezde danas su drugi po redu endokrini problem.

Prvi simptomi nepravilnog rada su oticanje vrata, gubitak ili dobijanje na težini, ispadanje kose.

Njen poremećaj može da rezultuje i problemima s plodnošću, ali i povišenim krvnim pritiskom.

Štitnjača je žlijezda smještena u vratu i oblikovana je kao leptir, a žlijezda upravlja mnogim endokrinim funkcijama u našem tijelu.

Prema američkoj udruzi kliničkih endokrinologa, najmanje 30 milijuna ljudi pati od ovog poremećaja u Sjedinjenim Državama, a polovica se dijagnosticira. Oni kažu da žene imaju 10 puta veću vjerojatnost da pate ako su prošle 35 godinu.

Rezultat slika za štitna

SASTOJCI:

40 oraha
1 kg organskog meda
1 čaša

PRIPREMA

Oprati orahe, a zatim bušiti nožem, staviti ih u staklenu posudu i staviti med. Neka stoji  4 dana na suncu. Nakon toga morate pojesti smjesu. Uklonite orahe i tekućinu prespite u drugi spremnik.

MOGUĆI SIMPTOMI POREMEĆAJA U RADU ŠTITNE ŽLIJEZDE:

-Osjećate se iscrpljeno
-Osjećate se nervozno ili nestrpljivo cijelo vrijeme
-Ima nagle promjene apetita
-Promjene u okusima hrane
-Suha koža
-Nepravilna menstruacijska razdoblja
-Bol u mišićima
-Promjene u snu

1.Pjevanje kao lijek za štitnju!

Doktor Oleg Torsunov daje savjetuje svima, koji imaju problem sa štitnjačom, ovi savjeti posebno se odnose na smanjenom funkcijom štitne žlijezde,u koliko želite da pomognete svom organu evo šta trebate uraditi.

Image result for štitna

On kaže da su štitna žlijezda i uopće, cijeli endokrini sustav,su povezani s ljudskim emocijama, posebno s emocijom ljubavi.Osobe koje boluju od štitnjače su osobe koje snažno proživljavaju sve što im se događa, te na postupke drugih odgovaraju sa osjećajem duboke emocije ogorčenja i povređenosti.

Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu,one se sakupljaju se u štitnjači i ona počinje obolijevati.


Emocije moraju biti pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija – pjevanjem. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma. Doktor Torsunov kaže:”Pjevajte. Pjevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlijezdi. Čvorići u štitnjači nestat će sami od sebe. Pjevajte vesele pjesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pjevajte s radošću i ljubavlju. Stalno pjevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravit ćete!

Liječenje štitnjače ljekovitim tekstom akademika Sytina

Georgij Sytin je čuveni ruski znanstvenik,on je i autor za učinkovitih ljekovitih tekstova za iscjeljenja organizma. Njegova tehnika razrađena je u oko 50 obimnih znanstvenih radova,s oko 20 000 ljekovitih tekstova.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata bio je vrlo teško ranjen,mnogi dokotori tvrdili su da će ostati potpuni invalid i da mu nema spasa.On je tada počeo da kreira ljekovitih tekstova, kojima se u potpunosti izliječio.Ovi tekstovi pomogli su mnogim ljudima.

Tekst za oporavak štitnjače

“U moju štitnjaču Bog ulijeva novi, mlad, energičan, veseo i radostan život. Novi, mlad, radostan život ispunio je moju štitnjaču. Nov, mlad život rađa novu, mladu, Bogom danu, zdravu strukturu štitnjače. Bog ulijeva u moju štitnjaču sveto, Božansko iscjeljenje, koje rađa Bogom stvorenu, Božanstveno zdravu strukturu moje štitnjače.

Image result for štitna

Cijela moja štitnjača se ponovo rađa, mlada, Bogom stvorena, s Božanstveno zdravom građom. A moj imunološki sustav s gigantskom, Božanstvenom energijom, rastvara sve čvoriće u mojoj štitnjači. Svi čvorići u mojoj štitnjači se smanjuju, iščezavaju, zauvijek nestaju bez traga.

Sve strukture moje štitnjače Božanstveno regeneriraju Bogom stvorenu mladu, zdravu građu. Moja štitnjača oživljava, fizički ojačava, cvjeta. Moja štitnjača Božanstveno pravilno, energično izvršava u mom organizmu sve svoje mnogobrojne funkcije. Kao bljesak munje osjećam da sam apsolutno zdrava, potpuno zdrava, idealno zdrava, vesela, lijepa, puna zdravlja i snage.”

 

 

Jedan od najbržih načina je da uzmete nešto što smanjuje upalu, i nadraženost pa grlo manje boli. U slučaju da nemate, kupit ćete bez recepta.

Čim osjetite peckanje, uzmite mlake vode s soli pa grgljajte. To možete učiniti nekoliko puta na dan. Prpeoručuje se slaganje otopine od čaše vode i pola kašičice soli. Nakon grgljanja ispljunite.

Razne pastile  odmah će olakšati bol. U apoteki ćete odabrati razne vrste. Takođe mogu pomoći i sprejevi.

Ako ste počeli i kašljucati kupite sirup jer ćete spriječiti razbolijevanje te izdržati radni dan.

Bitno je da pijete čaj ili vodu. Tekućina će ispirati bolno grlo. Dobro će doći i domaća čorbica.

Birajte biljne čajeve koji će ojačati imunitet, ali pripazite da ne bude vrelo.

Topla čorba će pomoći pa je jedite. Ako se pitate zašto , odgovor je – natrijum u čorbi djeluje protuupalno. Osim toga, grlo može biti gore kada gutate hranu.

Iako ovo nije brz način, jako je važan. Tako ćete lakše izboriti bitku s infekcijom. Većina upala izazvana je virusom.

Ako je jaka grlobolja, otiđite ljekaru jer je moguće da imate bakteriju. No nemojte poduzimati prije nego što napravite bris grla.

Hrana je bitna stavka, pa izbjegavajte nezdravo. Možete piti i limunadu s malo meda.

grlo-grlobolja