Ovi znakovi pokazuju da je karmički dug došao na naplatu: KAKO DA PROVJERITE NA OSNOVU LIČNIH DATUMA?

  Ovi znakovi pokazuju da je karmički dug došao na naplatu: KAKO DA PROVJERITE NA OSNOVU LIČNIH DATUMA?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Sama naplata karme sa sobom donosi i šansu da uravnotežite ili otplatite dugove prošlosti, a jedan od tih načina jeste pomaganje drugima kako bismo poboljšali vlastiti život i uravnotežili karmu u ovom životu.

  Karmički dug predstavlja nešto što se desilo u prethodnom životu, ali u današnjem dolazi na naplatu.

  Prema vjerovanju karmička lekcija se može ponavljati iznova i iznova sve dok je ne naučite i ne savladate. Jedna od najčešćih grešaka jeste posmatrati karmu kao kaznu, već je treba prihvatiti kao lekciju koja je važna za naš razvoj. Sama naplata karme sa sobom donosi i šansu da uravnotežite ili otplatite dugove prošlosti, a jedan od tih načina jeste pomaganje drugima kako bismo poboljšali vlastiti život i uravnotežili karmu u ovom životu.

  Ovi znakovi pokazuju da je možda karmički dug došao na naplatu

  1.Doživljavate naizgled neobjašnjiva ponašanja i obrasce. Ovo se obično odnosi na iracionalne strahove ili druga ponašanja ili obrasce koji inače ne bi imali smisla u kontekstu ovog života. Kada imate neobjašnjive blokade i prepreke, to se može odnositi na karmički dug.

  2. Ukazuju se mogućnosti za svladavanje karmičkog duga

  Ako ne uspijete riješiti svoj karmički dug on će se i dalje pojavljivati, navodeći vas da savladate svoju karmu.

  3. Imali ste jednu ili više karmičkih veza

  Ponekad se karmički dug odnosi na vrlo bliske veze koje su nadišle život, a tu dolazi do karmičkih odnosa. Možete biti više puta uvučeni u vezu s jednom određenom osobom, koja vas iznova podučava istoj lekciji. Ti odnosi mogu biti toksični, ali mogu biti i neophodni da bismo rešili svoj karmički dug.

  4. Svjesni ste jedne ili više tema koje se ponavljaju u vašem životu

  Čak i ako pokušate ignorisati svoje dugove, vjerovatno ste svjesni da vam se neke situacije i problemi neprestano pojavljuju u životu. Karmički dugovi ponekad mogu djelovati monumentalno i nesavladivo, ali su neizbježni.

  5. Imate brojeve karmičkog duga
  Numerolozi ističu da određeni ljudi imaju karmičke brojeve duga u svojoj numerološkoj karti. Ti su brojevi 13, 14, 16 i 19.

  Brojevi karmičkog duga

  13: Broj 13 je povezan sa ljenošću i sebičnošću u prošlom životu. Možete se nositi sa optuživanjem drugih i ne preuzimanjem odgovornosti, negativnosti, a takođe tvrdoglavošću i potrebom za kontrolom. Vaša karma vas usmjerava na odgovornost.

  14: Karmički broj 14 odnosi se na zlouporabu slobode, bilo putem ugađanja sebi ili dominiranja nad drugima. Možda ćete se nositi sa nedostatkom samokontrole, pretjerane popustljivosti i problemima predanosti. Vaša karma je razviti samodisciplinu i saosjećanje sa drugim ljudima.

  16: Broj 16 može biti najizazovniji za prevladavanje i označava vrlo snažan ego u prošlom životu, kao i probleme u vezi. Možda ste imali mnogo „neuspjelih“ veza, poteškoće u povezivanju sa drugima i probleme zbog egoizma. Vaša je karma biti pažljiviji prema drugima i razmisliti kako utičete na njih.

  19: Broj 19 ukazuje na nekoga ko je zloupotrebljavao svoju moć u prošlom životu i uzrokovao patnju ljudi. Možda ste sebični ili manipulativni, narcisoidni i vrlo zabrinuti zbog javnih nastupa i uspjeha. Vaša karma u ovom životu je učiniti brigu za druge prioritetom.

  Kako shvatiti svoj dug?

  U ovom trenutku možda se pitate kako numerološki izračunati karmički dug, objašnjava numerološkinja i autorka knjige „You Are Cosmic Code“, Kejtlin Kerhart.

  „Ako je jedan od tih brojeva 13, 14, 16 ili 19“, kaže ona, „to znači da imate karmički dug.“

  Evo kako izračunati svojih pet temeljnih brojeva i shvatiti odgovaraju li oni nekom karmičkom dugu.

  Broj ličnosti

  Ovaj broj odnosi se samo na vašu ličnost i odnos sa drugima. Izračunava se sabiranjem brojeva dana i mjeseca vašeg rođenja. (Ovdje nemojte uključiti godinu.) Na primjer, neko ko je rođen 14. avgusta, izračunao bi 1 + 4 +8, što je 13.

  Kako se to odnosi na dug: Svedeno na jednocifrenu vrijednost 1 + 3 je 4. To je broj ličnosti. Međutim, ti korijenski brojevi 1 i 3 ukazuju na to da osoba ima karmički dug broja 13.

  Broj životnog puta

  Da biste pronašli broj svog životnog puta, koji je sličan vašem sunčevom znaku u astrologiji, sabirate brojeve rođendana na isti način kao što je gore navedeno, ali ovaj put sa uključenom godinom rođenja.

  Kako se to odnosi na dug: Recimo, da je prije spomenuti puni rođendan bio 14. avgusta 2001. 8 + 1 + 4 + 2 + 0 + 0 + 1 = 16. 1 + 6 se zbraja sa 7, (broj životnog puta) , a broj karmičkog duga je 16.

  Broj pregleda:
  21

  2021-11-10
  Aura RedakcijaOriginal Article