Ovo je prava detoks bomba: Očistite organizam i smršajte do 2 kg u jednom danu

pixabay.com
Ilustracija

Svako jutro milioni ljudi započinju dan šoljicom toplog čaja. Neki sa medom, neki bez, neki kao zeleni, neki crni ili povrće…

Svi znamo da je čaj koristan, ali ne znaju svi za mnoge kvalitete zelenog čaja. Štaviše, mnogi nisu čuli za čajnu dijetu, ishranu sa mlečnim čajem – zelenim čajem i mlekom. Dijeta sa mlekom i zelenim čajem je najpopularnija među onima koji žele brzo da smršaju i kasnije održe težinu.

Zeleni čaj sa mlekom nije samo ukusan napitak koji ne izaziva osećaj gladi, već je odličan za čišćenje i detoksikaciju celog organizma.

Za jedan dan dijete uz mleko i zeleni čaj može da izgubi 0,5 do 2 kilograma (višak tečnosti u organizmu). Preporučljivo je držati dijetu jedan dan, ne više od dva puta mesečno.

Kontraindikacije:

Netolerancija na mleko, bolesti bubrega i žučne kese i nizak krvni pritisak. Ako imate hroničnu bolest, obratite se svom lekaru.

Recept za jednodnevnu dijetu sa mlekom

Trebaće ti 1,5 litara nemasnog kravljeg mleka (domaćeg, organskog) 2 kašike kvalitetnog zelenog čaja (odaberite jedan u prodavnici zdrave hrane, nemojte koristiti čaj iz filter kesica, nećete osetiti nikakav efekat)

Primena

U prokuvano i ohlađeno mleko na 70 stepeni (ovo je važno – mleko ne treba da bude toplo, već vruće) dodajte 2 kašike zelenog čaja, zatim procediti i konzumirati.

(Visited 12 times, 1 visits today)