Ovo je savet profesionalnog ŽIGOLA za UDOVOLJAVANJE ŽENAMA: „Volim svoj posao, a moja žena kaže da pomažem TUĐIM BRAKOVIMA DA OPSTANU“

Ljubav i seks

Britanac Aleks radi kao žigolo već gotovo 20 godina, a nedavno je tamošnjim medijima otkrio najbolji savet za dobar, stratsven se*s. Ovaj 41-godišnjak, koji je medijima dao lažno ime u želji da ostane anoniman, priznao je da voli svoj posao, ali ljude je iznenadilo to što isti odobrava i njegova supruga.

Izvor: Blic žena/ S.M.P.  |  

Ilustracija; Foto: Vadym Sh/Shuttrstock

Ilustracija; Foto: Vadym Sh/Shuttrstock

.

Aleks je završio fakultet i radi kao građevinski inženjer, ali je u 25. godini počeo da gradi paralelnu karijeru – muške prostitutke. On godinama uživa u ovoj ulozi i tvrdi da nema nameru da prestane.

„Mojoj ženi to odgovora. Oboje smo monogamni. Znamo se toliko godina. Ona je moj najbolji prijatelj. Ume da se šali o tome kako pomažem da tuđi brakovi opstanu. Ja jednostavno zadovoljavam žene. Ne razgovaramo puno o mom poslu. To joj je jednostavno u redu“, ispričao je on za “Daily Mail”.

Ipak, Aleks ističe da bi razmislio o tome da napusti ovu profesiju ukoliko njih dvoje dobiju bebu, kako bi imao više vremena da joj pomogne u vaspitanju i podizanju deteta. On ističe da svoje usluge naplaćuje 200 funti po satu, dok jedna noć sa njim košta čak 1. 500 funti.

Ovaj muškarac očigledno ima ogromno iskustvo u spavaćoj sobi, te je rešio da muškarcima da najkorisniji savet za uspeh u intimnim odnosima. Aleks tvrdi da je ključ dobrog se*sa biti otvoren i iskren, i saznati šta partner voli i u čemu bi mogli oboje da uživate.

„Razgovorajte sa partnerom. Saznajte šta im se sviđa u krevetu. Zabavite se“, ističe on i akcentuje važnost predigre.

„Predigra postoji sa razlogom. Ona služi kao zagrevanje“, prokomentarisao je.

Read More