Ovo su NAJHARIZMATIČNIJI znaci u Zodijaku: Poseduju NAJREĐI kvalitet, a ljude privlače kao da su MAGNETI!

Astro

Astrolozi kažu da sledećih pet horoskopskih znakova ima najviše harizme.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  

Ilustracija; Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

.

Objasnili su i razloge te podele. Ovan je jdna od znakova sa ove liste, a da li će vas astrološka procena iznenaditi? Harizma je inače jedan od najređih kvaliteta, mnogi naučnici trudili su se da je objasne, a neki čak tvrde da je njena najveća moć upravo u tome što nije u potpunosti objašnjiva. Ovan

Imate energiju kojom pokrećete ljude oko sebe. Vi ste uvek ona osoba koja je najveselija na zabavama, koja popravlja raspoloženje drugih. Mnogi su fascinirani tim vašim osobinama, ljudi vole da provode vreme sa vama i pažljivo vas slušaju.

Blizanci

Veoma ste društveni. Komunikaciju pretvarate u vrstu umetnosti. Sjajan ste sagovornik, ali znate i da slušate. Lako stičete poverenje drugih koji se pored vas osećaju spokojno.

Škorpija

Prvo, ima nečeg u vašem pogledu. Kada uđete u prostoriju, svi vas primete. Imate sposobnost da očarate ljude, a da tome ni ne težite. Zanimljivo je da često i pored ovoga možete želeti da budete usamljenik.

Lav

Ovaj znak je drugo ime za harizmu. Sa lakoćom skrećete pažnju na sebe. Iako na prvi pogled možete delovati nepristupačno, zapravo ste veoma velikodušni i ljubazni.

Bik

Vi ste veoma odlučni u tome da sledite svoje snove i time fascinirate druge. Dobrodušni ste i opušteni što je važan deo vaše harizme, piše my.astrofame.com.

Read More