Ovog ljeta riješite se naočala i leća zauvijek i osvojite putovanje u Istanbul!

Osobe koje nose kontaktne leće i naočale često se žale kako im je dioptrija više puta uništila lijepe trenutke na moru. Laserska korekcija vida najidealnije je rješenje njihovih problema.

Optical Express poliklinika već više od 10 godina laserskom korekcijom vida svoje pacijente oslobađa lošeg vida, a ovog ljeta može pomoći i vama.

  • Iskoristite veliki ljetni popust u Optical Expressu na sve metode laserske korekcije vida do 31.07.2019.
  • Ako obavite zahvat laserske korekcije vida do kraja srpnja, možete sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Istanbul za dvoje!

Lasersko skidanje dioptrije bezbolan je i kratkotrajan zahvat kojim se rješavate kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma. U svijetu je obavljeno već više od 40 milijuna zahvata, a zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom uopće.

Optical Express

Putovanje bez dioptrije je najljepše putovanje

Optical Express svojom kampanjom: “Putovanje bez dioptrije je najljepše putovanje” želi svojim pacijentima pokazati koliko se život nakon korekcije vida promijeni na bolje. Do sada su svoje zadovoljne pacijente vodili u Rim, London, Lisabon, Madrid, Pariz i Barcelonu.

Za sva pitanja o laserskom skidanju dioptrije slobodno nazovite stručnjake iz Optical Expressa na broj telefona: 01/5625450, oni će vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pročitajte sljedeće:

LASIK metoda laserskog skidanja dioptrije: što očekivati nakon zahvata?

Original Article