PAPRENA VODA: Samo par zrna je dovoljno da sprži MASNOĆE, poboljša PROBAVU i još mnogo toga!

Biber s vodom je jedno od najboljih pića koje možete konzumirati ako želite izgubiti težinu i riješiti se neke bolesti.

Oni se konzumiraju u drevnoj Indiji i poznato je da pomažu u izgradnji snažnog imunološkog sustava. Neka istraživanja pokazala su da ima moć za liječenje raka.

Kako pripremiti?

U zdjelicu, ulijte dvije šalice vode. Dodajte dvije čajne žlice bibera.

Ostavite da voda prokuha s mesom. Dodajte prstohvat soli i jednu ili dvije žličice ružinih latica. Procijedite vodu i konzumirajte .

Ovo su neki od razloga zašto biste trebali popiti 1 šalicu paprene vode dva puta dnevno:

Poboljšajte probavu – Većina probavnih problema uzrokovana je nedostatkom hlorovodične kiseline umjesto višak količine. Crni papar povećava izlučivanje hlorovodične kiseline u želudac. Dakle, može olakšati probleme poput probavne smetnje, nadutosti itd.

Pomaže izgubiti težinu – Crni papar također može pomoći da izgubite težinu. Vanjski sloj bibera sadrži fitonutriente koji potiču slom stanica masnih .

Tretira zube i krvave zube – Crni papar također ima anti-upalni svojstva. To smanjuje bol i upalu, pogotovo ako imate probleme poput lošeg daha i krvarenja desni. Sve što trebate učiniti je miješati jednaku količinu soli i papra u nekoliko kapi vode, te masirati desni sa smjesom.

Antidepresiv – Serotonin je neurotransmiter važan za regulaciju raspoloženja. Piperin u crnom biberu djeluje kao antidepresiv povećavanjem proizvodnje serotonina.

Sprečava mnoge bolesti – Crni biberima antioksidacijska svojstva koja se bore protiv raka, osobito raka debelog crijeva i dojke. Sadržaj polifenola štiti od visokog krvnog tlaka, dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti.