Platila je 8.000 evra da SMANJI GRUDI i nije mogla da veruje šta joj se dešava sa telom posle devet meseci: “Ljudi, šta da radim?”

Zanimljivosti

Mnoge žene maštaju o veliki grudima, ali ona je sanjala upravo suprotno.

Izvor: Najžena/Jelena Vukelić  |  

.

Mlada pevačica Betani Lion nosila je E korpe grudnjaka i grudi su joj pravile veliki zdravstveni problem. Stalno su je bolela leđa, a osim toga bilo joj je neprijatno što su ljudi stalno zurili u nju. Onda je rešila da ih samnji i to je uradila pre dve godine.

Bila je presrećna, nosila je C korpe, međutim posle par meseci primetila je da joj grudnjak postaje mali. Grudi su joj ponovo porasle i vratile se u prvobitnu veličinu samo devet meseci posle operacije.

.

“To je frustrirajuće, bila sam tako zadovoljna nakon operacije”, rekla je Betani, koja takođe radi i kao igračica u Los Anđelesu.

Ova devojka kaže da joj je već u ranim tinejdžerskim godinama bilo jasno da će imati velike grudi. Osim toga, kaže da joj je jako teško da pronađe brushalter u odgovarajućoj veličini, ali i uopšteno odeću jer se uglavnom pravi za devojke sa manjim grudima.

.

“Operacija je bila jako skupa, platila sam oko 8.000 evra, osim toga bila je i jako bolna. Sećam se da sam plakala svaki put kada ustajem iz kreveta”, rekla je ona i dodala da su je pre operacije upozorili da je moguće da će grudi ponovo da joj porastu, ali da je to problem koji se zapravo retko dešava.

Iako joj niko nije zvanično rekao zašto su joj grudi ponovo porasle, ona smatra da je to možda zbog genetike, jer mnogi u njenoj porodici, sa obe strane, imaju velike grudi.

U svakom slučaju, dve godine nakon operacije smanjenja, Betani kaže da je naučila da živi sa bujnim poprsjem i napokon prihvatila svoje telo onakvo kakvo jeste, mada dodaje da nije isključeno da će ih u nekom trenutku svog života ponovo smanjiti.

Read More