PLAVI SUPERMESEC donosi velike krize: 4 znaka Zodijaka poslednjeg dana avgusta doživeće KRAHOVE!

Astro

Plavi supermesec 31. avgusta donosi teško razdoblje i krize naročito za 4 horoskopska znaka.

Izvor: Glossy.rs  |  

Ilustracija; Foto: kdshutterman/Shutterstock

Ilustracija; Foto: kdshutterman/Shutterstock

.

Pun mesec koji nas očekuje 31. avgusta naziva se i plavim supermesecom, a on nam donosi velike krize.

Ne samo što je ovaj mesec obeležio retrogradni Merkur, kraj meseca će obeležiti kulminacija svih teških trenutaka koje smo imali prethodnih nedelja.

Ovaj pun Mesec je u znaku Riba, a samim tim ima veliki uticaj na naš emotivni i duhovni život. Sve ono što nas je mučilo može doći do faze kulminacije, a to donosi i pročišćenje za nas; ovo je težak period jer se talože i ljutnja i frustracije, tako da ne bi trebalo da donosite važne odluke.

Supermesec u Ribama najteže će pasti sledećim znacima:

BLIZANCI

Pun mesec vam donosi krizu na profesionalnom i karijernom planu. Neki Blizanci će dati otkaz, ali to nije dobra ideja u toku retrogradnog Merkura. Krize na poslu su neizbežne, pa zato na red dolaze ideje o promeni profesije, ne samo radnog mesta.

DEVICA

Plavi supermesec vama donosi bračne krize i velika iskušenja. Potrudite se da ne odbacujete ono što imate tako olako. Teški odnosi kod kuće prelivaju se i na posao, posebno na odnos sa poslovnim partnerima.

STRELAC

Plavi Mesec u Ribama donosi porodične probleme i brige. Saznajete 31. avgusta važnu stvar vezanu za jednog člana porodice. Budite strpljivi i čekajte da ovaj period prođe, jer posle punog meseca biće vam samo lakše.

RIBE

Vama će ovaj period biti najgori i biće teže nego drugima. Ranjivi ste i skloni ishitrenim i ne tako mudrim odlukama. Preosetljivost će vas skupo koštati. Ne donosite odluke u afektu.

Read More