Po obliku USANA može se otkriti kakav je KARAKTER osobe: jeste li lider, paničarka, avanturista

Po obliku USANA može se otkriti kakav je KARAKTER osobe: jeste li lider, paničarka, avanturista

Posted by: Aura Redakcija

in SIGNALI TIJELA

Mnogobrojna i dugotrajna ispitivanja pokazala su da se po obliku usana može otkriti kakav je karakter osobe. Pronađite željeni tip usana i saznajte sa kakvom osobom imate posla!

PUNE USNE

Žene koje imaju pune usne, kao Anđelina Džoli i Skarlet Johanson su hrabre i sigurne u sebe. Takođe, vlasnice savršeno punih usana znaju da se dobro zabavljaju.

Za ovaj oblik usana ne treba da koristite olovku za usne, već je dovoljan samo sjaj za usne ili karmin u boji usana.

TANKE USNE

Tanke usne su znak mirne i uravnotežene osobe svesne najmanjih detalja. Žene koje imaju usne poput Gvinet Paltrou, Hajdi Klum i Kejt Hadson su intuitivne i osjećajne. Ponekad izgledaju kao da su skromne i stidljive.

Za povećavanje volumena usana, koristite neutralnu ružičasto bež olovku ili ruž i namažite preko cijelih usana. Zatim nanesite providni sjaj za usne da biste naglasili usne i dali im više volumena.

OBLIK SRCA

Riz Viterspun ima usne oblikovane kao srce ili mašna, a takve usne su posebno zavodljive i senzualne. Nezavisnost i samopouzdanje osobine su koje nose vlasnice takvih usana. Posebno im je izražena potreba za ljubavi i dobrotom. Ovim usnama pristaju nijanse svih boja, od jakih dubokih do nježnih prirodnijih tonova.

ŠIROKE USNE

En Hatavej i Džulija Roberts imaju široke usne koje govore da imaju veliki krug prijatelja s različitim interesima.

Kao perfekcionisti, osobe s takvim usnama vrlo su uspješne i talentovane i vole da preuzmu sudbinu u svoje ruke. Usne našminkajte koristeći olovku za usne, a za dan odaberite svjetliju nijansu ruža, dok tamniji mat karmin nosite uveče.

USNE SA SPUŠTENIM UGLOVIMA

Žene koje imaju usne s uglovima spuštenima prema dole, kao Natali Portman i Rene Zelveger, tajanstvene su i dobro čuvaju svoju privatnost. Ljudi ih vide kao egzotične i oštroumne osobe, ali one mogu biti vrlo izbirljive i teško im se može udovoljiti.

Usnama sa spuštenim uglovima najbolje pristaju prozirne neutralne boje, a za utisak bolje proporcionalnosti usana poigrajte se sa olovkom za usne i ružem.

OKRUGLE USNE

Dru Barimor i Rejčel Bilson imaju male, okrugle usne koje nalikuju na dugme. Pomalo su buntovne i sklone flertu. Ove usne uvijek izgledaju napućene i seksi i pristaje im sjaj u boji. Želite li produbiti prirodan oblik usana, nanesite olovku za usne van spoljnih uglova usana.

Broj pregleda:
2.487

Komentari

komentara

oblik šminka tanke usne usne uspješna 2020-06-21
Aura RedakcijaOriginal Article

(Visited 16 times, 1 visits today)