Pobegla od jednog PROBLEMA, pa upala u DRUGI: Za lepoticom sad uzdišu najzgodniji muškarci, a priča se da je NJEMU dala srce!

Životne priče

Lepa Stefani Rouz Bertram zapalila je i sva muška srca na festivalu u Veneciji!

Izvor: lepaisrećna.rs  |  

.
.

U njenom poreklu ima malo Škotske, malo Portugala, Angole i Senegala, a rođena je u Belgiji. Možda je upravo ovakva mešavina zaslužna što Stefani Rouz Bertram smatraju jednom od najzgodnijih fotomodela današnjice.

Lepa Stefani Rouz je svojom pojavom “zapalila” Veneciju gde se pojavila na festivalu u nekoliko spektakularnih izdanja.

Šuška se da je njena ljubav čuveni fudbaler Kilijan Mbape, ali ni on ni ona nisu još potvrdili ove priče. Rouz, kako sebe naziva na svom Instagramu, to ne bi bilo prvi put da se zaljubi u fudbalera.

Ona je imala samo 19 godina kad je podlegla “čarima” Gregorija Van Der Vila, za kojim je jurila kako je njega vodila karijera – od Pariza do Istanbula, od Sardinije do Toronta. Rodila mu je dve ćerkice, ali je život s njim postao nepodnošljiv.

Van der Vil je počeo da pati od anksioznosti i napada panike i Rouz je pokušavala da mu pomogne, ali posle nekog vremena nije više mogla da se izbori s tim.

“Ljudi ne znaju koliko je to teško”, ispričala je Stefani Rouz u jednom intervjuu.

“Srce mi se kida što se on tako oseća, a ne mogu da mu pomognem.”

Manekenka je već prošla kroz svoj lični užas u detinjstvu o kojem i dalje ne želi da priča detalje.

“Reći ću samo da moja kuća nije bila bezbedno mesto za dete”, kazala je Rouz.

“Odlazila sam u pansion, to je bilo bolje za mene”, otkrila je ona jednom prilikom.

Imala je samo 13 godina kad ju je majka odvela u agenciju za manekenke i fotomodele i od tada zarađuje za život. Od lepotice koja je ipak dugo bila poznata kao “devojka fudbalera”, postala je i sama slavna i sad na Instagramu okuplja više od milion pratilaca.

Morala je da se rastane od Van Der Vila posle osam godina.

“Imamo lep odnos, on je otac moje dece”, kaže manekenka.

“Bila bih veoma tužna da smo se rastali na ružan način.”

Krajem prošle godine je objavila da je “spremna za novu ljubav”, a njen odlazak u Katar na Svetsko prvenstvo je mnogima bio znak da joj je neki fudbaler opet ukrao srce. Priča se da je to baš Mbape, ali Rouz odbija ove glasine…

Read More