POGLEDAJTE PREMA TIPU PRSTA – KAKVA STE OSOBA!

POGLEDAJTE PREMA TIPU PRSTA – KAKVA STE OSOBA!

Posted by: Aura Redakcija

in PSIHOLOGIJA, SIGNALI TIJELA, ZANIMLJIVOSTI

Da li ste ekscentrični i arogantni? Koliko ste odani i vjerni? Volite li da maštate? Da li ste i koliko zlopamtilo?

Prst tipa A:

– Imate tendenciju da sakrijete osjećanja i često ste melanholični. Često se pretvarate jačim nego što jeste. Prilično ste emotivna osoba. Fer ste, mrzite lažove, i licemjerje. Pretvarate se da budete jaki. Ne pokazujete previše emocija. Malo ste ekscentrični i arogantni. Ne podnosite mnoge stvari. Imate veliko srce. Završićete bilo koji zadatak i ako vam se ne dopada. Volite da se smijete. Hladni ste prema ljudima koji vam nisu bliski.

Prst tipa B:

Ne preduzimate inicijativu kada se trebate obratiti ljudima. Veoma ste odani. Kada se zaljubiš u nekoga, posvetićete mu punu pažnju. Vrlo ste osjetljivi, ali ne pokazujete to. Kada se prihvatite nekog posla trudićete se da ga odradite. Bojite se povreda. Izgledate kao jaka osoba iako ste veoma mekog srca i lako vas je povrijediti. Volite da maštate. Uvijek zamišljate nekog ko će vas razumjeti, i pružiti vam sve što želite.

Ako imate prst tipa C:

Niste zlopamtilo. Vrlo ste osjetljivi. Ne volite da radite nešto što je nepoznato za vas. Poštujete mišljenje drugih. Ponekad ste nepodnošljivi. Tvoj ego je izuzetno visok. Svoja osećanja i probleme čuvate za sebe. Volite da vam ljudi vjeruju, ali i zavise od vas. Imate meko srce koje može da se povrijedi. Zato, kad vam se neko izvini vi ćete mu oprostiti.

Broj pregleda:
2.825

2022-11-15
Aura Redakcija