Poliklinika Optical Express: skinite dioptriju najmodernijom tehnologijom

Jeste li znali? Optical Express jedini u regiji koristi tehnologiju na kojoj NATO i NASA odobravaju lasersku korekciju vida za svoje pilote i astronaute.

Ukoliko vas dioptrija sputava u vašim svakodnevnim aktivnostima i neprestano ste opterećeni naočalama i lećama, Optical Express zahvate laserske korekcije vida obavlja na najmodernijoj tehnologiji.

Dr. Dražen Grgić

Zahvat laserske korekcije vida traje tek desetak minuta i u potpunosti je bezbolan. Oporavak je vrlo kratak, tako da neće ni u kojem smislu pokvariti vaše planove za ljeto. Naprotiv, vaše vrijeme će biti kvalitetnije, aktivnije, uzbudljivije i bit ćete u potpunosti neopterećeni.

Očna poliklinika Optical Express raspolaže iDesign tehnologijom

Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost. Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana, a sam zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom. U Optical Expressu i LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Optical Express

Prijavite se na pregled pozivom na 01 5625 450 ili na [email protected]

Laserska korekcija vida izvrsna je prilika za sve koji se bore s naočalama, dioptrijom i lećama, a ovdje pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Optical Expressu na broj telefona 01 5625 450.

Pogledajte sve aktualne akcije i popuste.

Original Article