„POPILI SMO PIĆE I ZAVRŠILI U TROJE S NJOM“: Mladenci pozvali deverušu da provede sa njima PRVU BRAČNU NOĆ

Ljubav i seks

Iako se na venčanjima slavi ljubav između dvoje ljudi, ovi mladenci odlučili su da prilično neobično obeleže svoj veliki dan. Britanski par je svoju vezu konzumirao sa jednom od svojih najbližih prijateljica. Par je pozvao deverušu u svoj bračni krevet uprkos tome što su se venčali samo nekoliko sati ranije.

Izvor: Net.hr  |  

.

Dok bi većina bila prilično ljuta da partner želi da spava sa drugim ljudima, Keti i Dan „istražuju“ to područje već neko vreme.

Zapravo, njih dvoje su svingeri i redovno pozivaju druge u svoj bračni krevet, prema nedavnoj epizodi emisije “Love Don’t Judge”. Sve je počelo kada je Dan priznao da želi da vidi Keti sa drugim muškarcem. Razumljivo, malo ju je iznenadio neobičan zahtev.

.

„Kada smo tek počeli da se otvaramo kao par, očekivala sam da ću biti prilično ljubomorna što ću ga videti sa drugom ženom, jer je to za mene bilo sasvim novo“, objasnila je Keti. Međutim, želela je da istraži svoju biseksualnost i smatrala je da će na kraju biti „zabavnije zajedno“.

Buduća mlada bila je šokirana koliko je brzo prihvatila novi način života.

„Prvi put kad sam ga videla sa ženom, bilo mi je to jako se*si i od tada je bilo super“, priznala je.

Par je svoju bračnu noć delio sa jednom od Ketinih deveruša.

„Na kraju smo odveli jednu od mojih prijateljica u našu spavaću sobu“, otkrila je, rekavši: „Popili smo piće i završili u troje s njom, bilo je stvarno zabavno“.

Novopečeni suprug Dan izjavio je da je to njihov poseban dan učinilo „tako nezaboravnim“. Međutim, nije sve bilo savršeno jer se mladina porodica bunila zbog njihovog alternativnog načina života.

.

„Nisu odobravali to što radim. Okrivili su Dana i rekli su mi da misle da je on moj svodnik i da me ubeđuje da to radim”, rekla je Keti.

„Dugo sam se borila s činjenicom da mi porodica nije došla na venčanje“, istakla je za “Love Don’t Judge”.

Srećom, par je mogao da se osloni na one koji su im bili najdraži, uključujući kolege svingere Kirsti i Toma. Kirsti je čak bila deveruša na velikom danu para, što je za mladu bilo od velikog značaja.

„Gledam po prostoriji i gledam fotografije i vidim koliko su svi bili srećni zbog mene i svi nas vole takve kakvi smo“, rekla je Keti opisujući to kao „normalno prijateljstvo sa prednostima“, piše The Sun.

Read More