Popust na pregled – saznajte jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije!

Bez obzira imate li problema s vidom na blizinu ili na daljinu, vaš problem moguće je trajno riješiti laserskim skidanjem dioptrije.

Kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam refrakcijske su greške oka koje mogu biti ispravljene naočalama, kontaktnim lećama ili trajno laserskim skidanjem dioptrije.

Kako znati jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije?

Iako većina ljudi misli da je tako, visina dioptrije nije jedini parametar koji određuje jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Tu su vrlo važni i neki drugi parametri kao visina očnog tlaka ili debljina rožnice.

Optical Express

Kako biste znali jeste li kandidat za laser, najbolje bi bilo obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije gdje ćete nakon detaljnih pretraga dobiti sve potrebne informacije.

Očna poliklinika Optical Express želi vas potaknuti na taj prvi i najvažniji korak velikim popustom na pregled:

  • pregled za lasersko skidanje dioptrije do kraja travnja samo 375 kuna umjesto 750 kuna

Nakon detaljnog pregleda slijede konzultacije sa stručnjacima iz poliklinike Optical Express koji će vam predložiti najbolje rješenje za vas i odgovoriti na sva vaša pitanja. Većina pacijenata jesu kandidati za laser i samo je pitanje koja metoda je najbolje rješenje za njihove oči.

Trajanje pregleda za lasersko skidanje dioptrije

Pregled za lasersko skidanje dioptrije vrlo je detaljan. Traje u prosjeku 90 minuta zajedno s konzultacijama, a nakon pregleda ne preporuča se vožnja automobila. Naime, na pregledu radi što preciznijeg mjerenja, posebnim kapima šire se zjenice zbog čega ćete 2-3 sata nakon pregleda imati mutan vid.

Zašto Optical Express?

Očna poliklinika Optical Express broj 1 je u Europi za lasersko skidanje dioptrije, a njihovi kirurzi vodeći su u svijetu s preko 2 milijuna obavljenih zahvata na razini cijele grupe. Poznati su po ulaganjima u najmoderniju tehnologiju na području laserskog skidanja dioptrije.

Naručite se na pregled u Optical Express pozivom na broj telefona: 01/5625450 i saznajte jeste li kandidat za lasersko skidanje dioptrije, njihovi stručnjaci vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pročitajte sljedeće:

Putovanje bez dioptrije je najljepše putovanje – skini dioptriju i otputuj u Pariz

Original Article