Poruka za sutra

1. Probudili ste se, protegnite se u krevetu i recite sebi: "Danas mi niko i ništa neće pokvariti dan." Dobra knjiga i jutarnja kafa su odličan početak dana. Poljubac i zagrljaj su još ljepši za početak dana. Ako nema nikoga pored vas, zagrlite knjigu ili mekani jastuk. Samo se nasmiješite!
2. Budi zadovoljan činjenicom da si zdrav, budi zadovoljan onim što imaš i teži da dostigneš ono što nemaš!
3. Smijeh je pola zdravlja. Smijeh oslobađa hormon sreće. Smijeh štiti od raka i srčanog udara. Okruži se pozitivnim ljudima. Ne raspravljaj s negativcima.


4. Spakuj kofere i putuj sa prijateljima ili osobom koju voliš. Naredni vikend je sjajna prilika za bijeg od svakodnevice. Otvori kasicu za ovakve namjene. Štedi polako i vidjećeš kako se svota novca neprekidno povećava. Razbij kasicu kad dođu sunčani dani i put pod noge! Nemoj zaboraviti fotoaparat. Fotografije su najljepše uspomene.
5. Zagrli, dodirni i poljubi osobu koju voliš.
6. Francuski i italijanski su tako seksi. Počni su učenjem nekog stranog jezika. Možda upoznaš neku zabavnu osobu koja dijeli slična interesovanja.
7. Opet kažem, ljubite se. Poljubac izaziva leptiriće u stomaku, ali istovremeno smanjuje bolove, pojačava imunitet, opušta um i popravlja vaše zdravlje.
8. Misli na svoje fizičko zdravlje. Vježbaj, trči, plivaj, pleši, pjevaj i radi ono što voliš.
9. Slušaj svoje srce, slijedi svoje snove i nikada nemoj odustati!
10. Sreća se gradi iz dana u dan, sa svakim novim uspjehom i svakim novim osmijehom. Korak po korak i ostvarićeš svoje snove.Original Article