Poznata TV zvezda šokirala izjavom: “Čekam da mi prijateljice UMRU da budem sa njihovim muževima”

Zanimljivosti

Njena izjava naišla je na osudu javnosti.

Izvor: index.hr  |  

Foto: Profimedia/Gabe Ginsberg

Foto: Profimedia/Gabe Ginsberg

.

Marta Stjuart nedavno je gostovala u podkastu kod Čelzi Hendler u kojem je otkrila kakve muškarce smatra privlačnim. Ali postoji jedan problem. Reč je o muževima njenih prijateljica.

81-godišnja Marta otkrila je da ima popis muškaraca sa kojima bi volela da izlazi, ali da mora da čeka da njene prijateljice umru.

“Poslednjih mesec dana sam imala dve ‘simpatije’, što je stvarno dobro za mene. Ali pokazalo se da je jedan od njih oženjen majkom nekih mojih prijatelja… Ali je tako privlačan”, rekla je ona.

Na šalu voditeljke koja joj je rekla kako ne može biti “razaračica brakova”, Marta je reagovala insistirajući na tome kako to nikad nije bila, iako je imala prilike te da joj prepreku stvara činjenica što je većina njenih simpatija u braku sa njenim prijateljicama.

Ne želi im “bolnu smrt”

Voditeljka je pokušala da se saoseća sa njom, pa joj poručila kako su neke veze možda privremene, kao i da možda ima šanse sa svojim simpatijama, a Marta ju je zatim šokirala izjavom.

“Ili će možda umreti! Uvek mislim: ‘O, Bože, nije li ta osoba jednostavno mogla da umre?'” rekla je, dodajući kako ne želi “bolnu smrt” prijateljicama.

Read More