Poznati ruski autor otkriva zašto muškarci ODLAZE i poručuje: Dame, veoma se varate ako mislite da je zbog DRUGE ŽENE!

Ljubav i seks

Vjačeslav smatra da žene čvrsto veruju da ih muškarci najčešće napuštaju zbog “bolje prilike”.

Izvor: stil  |  

Ilustracija; Foto: Elnur/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Elnur/Shutterstock

.

Ni ne slute da se glavni razlog pretežno krije baš u njima i njihovom odnosu prema muškarcu…

Kao glavni razlog odlaska slavni autor navodi zanemarivanje. Slažemo se, nije prva stvar na koju bi pripadnice lepšeg pola pomislile. Nekako u prvi plan uvek stavljamo seksualnost i lepotu, pa bi najverovatnije pomislile sigurno ga je osvojila neka lepša, ženstvenija ili atraktivnija žena. Međutim,, najčešće ovo uopšte ne mora da bude razlog kako, navodi Vjačeslav.

Pored ovog razloga, Vjačeslav navodi i narušavanje privatnog prostora. Smatra da žene vrlo često prave invaziju na lični prostor svog muškarca sebično kontrolišući svaki njegov korak. Svaki čovek ima pravo na svoj lični prosotor i vreme, bez obzira na to da li ste u dugoj vezi, vereni ili u braku. Preterana težnja za bliskošću vrlo često prelazi neke zdrave granice i kvari sve. Prema tome, ukoliko želite da se neko oseća srećno pored vas pustite ga da ima i kutak za sebe.

Kao treći razlog autor navodi nezahvalnost. Savetuje da lepe gestove pažnje nikad ne uzimamo zdravo za gotovo. Naravno da su oni podrazumevani, ali ne treba ni da zaboravljamo da iskažemo i zahvalnost za iste. Nepoštovanje za sobom vuče nepoštovanje. Jedno iskreno hvala je sasvim dovoljno da podstakne želju da se učini još više za voljenu ženu. Kao odraz poštovanja treba povremeno dati doznanja da cenimo stvari koje naizgled izgledaju i kao podrazumevane tj. da nisu vredne zahvalnosti.

Smatra takođe da žene često greše u tome što se u emotivnim odnosima prepuste i zapostave sebe. Ne nose džabe epitet lepšeg pola, pa bi trebalo s vremena na vreme da podsete svog partnera zašto se zaljubio baš u njih. Naravno da fizički izgled nije od presudnog značaja kao što se i navodi na samom početku teksta, ali žena bi prvenstveno zbog sebe trebalo da se trudi da bude lepa i negovana.

Vjačeslav navodi i da je žena sama po sebi praznik, radost, energija i moć. Ona predstavlja razlog želje za povratkom kući svog muškarca.

Read More