Pravilo „3 MESECA“ je presudno na to da li će vaša VEZA OPSTATI: Otkriva da li ćete raskinuti ili postoji šansa da uđete u brak!

Ljubav i seks

Kada je reč o vezama, pravilo „3 meseca“ navodno nepogrešivo otkriva da li ćete imati zajedničku budućnost.

Izvor: wanted.mondo.rs/Jelena Sitarica  |  

Foto: Marjan Apostolovic/Shutterstock

Foto: Marjan Apostolovic/Shutterstock

.

Kada uđu u vezu, i prorade „leptirići“, logično je zašto mnogi odmah maštaju o zajedničkom životu, pa čak i braku. Sve je divno, bajno i sjajno i izgleda kao da je samo nebo granica za vašu ljubav. Međutim, stvari ne ostaju uvek takve.

Nekad se uruše kad se najmanje nadamo i to već nakon nekoliko meseci, čime se potvrđuje da ništa ne može na silu, ma koliko da gajimo jake emocije. Stručnjaci kažu da je upravo pravilo „tri meseca“ presudno za krah, odnosno budućnost veze.

Razlog je taj što, ma koliko da nekog „volite“, vi ipak ne znate mnogo toga o njemu/njoj. Zbog toga se mnogi ljudi pitaju koliko je vremena potrebno da zaista upoznate osobu sa kojom se viđate i želite vezu i možda nešto više?

Prema rečima profesionalne savetnice za veze Ane Morgenstern, tri meseca je sasvim dovoljno dug period koji će vam otvoriti životne vidike – da li ćete ostati zajedno ili će vašoj vezi u nekom trenutku doći kraj.

„Tri meseca u vezi je obično kada ili podignete vezu na sledeći nivo i postanete ozbiljniji ili odlučite da ljubav neće rasti i prekinete sve veze“, rekla je ona.

Savetnica takođe kaže da su tri meseca sasvim dovoljan period da saznate intimne stvari jedno o drugome, ali i da već počnete da razmišljate o budućnosti, čak i o zajedničkom životu.

Read More