Preparati za povećanje grudi: rešavamo sve nedoumice o njima!

Preparati za povećanje grudi: rešavamo sve nedoumice o njima!

Autor: Ivana Stojanović

Da, preparati za povećanje grudi zaista postoje! A da li se možete osloniti na njihovo dejstvo? Kako uopšte rade? Otkrivamo vam sve o tome!

Da li preparati za povećanje grudi zaista rade?

Prvo moramo nešto definisati, pa tek onda pričati o delotvornosti ovih stvari. Sve zavisi od očekivanja koje imate kada je u pitanju rezultat.

Ako očekujete da će se vaše grudi od bilo kog preparata drastično povećati, onda ste u velikoj zabludi. Morate biti realni. Dakle, ako od izrazito malih grudi vi očekujete da one od mazanja bilo kog sredstva samo „niknu”, odnosno, drastično porastu, onda očekujete nemoguće. Za vas je onda neka operacija povećanja grudi, s obzirom na to da prilikom toga možete povećati grudi za nekoliko brojeva.

Ako ipak želite da svoje grudi koje su okvirno srednje veličine nekako učvrstite i podignete, učinite vizuelno većima, onda ste na pravom mestu. Preparati za povećanje grudi mogu vam pomoći da svoje grudi malo osvežite. Pre svega se ovo osveženje odnosi na kožu oko grudi, koja je blistavija i jedrija. Samim tim, vaše grudi će delovati takođe punije, bez po muke.

Kako rade preparati za rast grudi?

Većina preparata za rast grudi sastoji se od aktivnih sastojaka, koji utiču na zatezanje kože oko grudi i zadržavanje tečnosti u tkivu, ne remeteći na bilo koji način funkcionisanje žlezda koje se u grudima nalaze. Mlečne žlezde, o kojima treba voditi računa, kao i celo to osetljivo područje ne dovodi se u pitanje. Dakle, to su uglavnom aktivni sastojci iz biljaka, koji povoljno utiču za zatezanje kože oko grudi i već vekovima se koriste da bi damama obezbedile lepo i bujno poprsje.

Jedan od najučestalijih i najefikasnijih sastojaka u preparatima za povećanje grudi jeste seme piskavice. Sadrži ga zaista veliki broj preparata za povećanje grudi, zato što u sebi sadrži fitoestrogene.

Ova grupa jedinjenja predstavlja biljne derivate koji imaju sposodnost vezivanja za estrogeni receptor. To je ženski hormon, koji se u menopauzi veoma gubi, a inače je značajan za funkcionisanje ženskog tela.

Iako je hrana bogata njime, mi ga baš i ne unosimo u dovoljnoj meri. Ovo je odličan način da lokalno deluje na problem koji imamo.

Tu je još i neodermyl, preparat koji deluje slično ubrizganom kolagenu. On ima sposobnost da zategne kožu grudi. Zahvaljujući njegovim svojstvima, koža oko dojki je podignutija i zategnutija. Sastojak je brojnih preparata za negu kože.

Mnogi od ovih preparata sadrže i oleinsku kiselinu. Ona je važna za ćelijsku membranu. Zapravo, oleinska kiselina poboljšava propustljivost ćelijske membrane, samim tim aktivni sastojci koje nanesemo, deluje mnogo efikasnije i prodiru dublje.

Pomenućemo i ova dva sastojka koja se najćešće nalaze na kremama i utiču na to kako one deluju i kako se ponašaju. To su ružino ulje i ši puter.

Ružino ulje smatra se veoma bogatim vitaminima i mineralima. Vitamini A, E i B, kao i kalijum i gvožđe, čine kožu baršunastom i sjajnom. Upravo ovo ulje u preparatima za uvećanje grudi im u tome pomaže.

Ši puter je takođe jedno od najprirodnijih i najefikasnijih sredstava za negu kože. Takođe sadrži vitamin A i vitamin E, a veoma je efikasno u eliminisanju slobodnih radikala sa kože, za koje pouzdano znamo da utiču na prevremeno starenje.

Volufillin je steroidni sapogenin, koji ima biljno poreklo. Pravi se u laboratorijama, a služi da poveća volumen masnih ćelija grudi. Veliki broj preparata za povećanje grudi ga ima.

Hmelj je takođe biljka koja utiče na rast lipidne mase u ćelijama dojki, što je čini učinkovitom za povećanje grudi.

Ovo su najčešći i najefikasniji sastojci. Rade na jedan prirodan i negujući način po vašu osetljivu kožu grudi, kako se ne biste brinuli oko negativnih uticaja.

Dragica ima iskustvo koje može i vama pomoći u potrazi za lepšim grudima. Ona je pronašla izuzetno delotvorno, bezbolno, jednostavno, a neškodljivo prirodno sredstvo, koje je njene grudi dovelo do savršenstva koje je priželjkivala. One su sada bujnije, punije i čvršće i izgledaju sjajno. I vi možate probati njen način. Njenu priču pročitajte ovde: https://minutzamene.com/kako-sam-prirodno-podigla-opustene-grudi-i-povecala-ih/

Kome su namenjeni preparati za povećanje grudi?

preparat za veće grudi

Istraživanja pokazuju da se veoma mlade devojke, gotovo tek punoletne, veoma interesuju za povećanje grudi. Druga kategorija su žene srednjeg doba, koje su rađale, a i neke koje nisu.

Statistika pokazuje da se žene u godinama posle menopauze takođe interesuju, jer žele da spreče starenje grudi. Moda je da to čine i veoma mlade devojke, ali zbog nedovoljne razvijenosti i nezavršenog procesa rasta i razvoja grudi, ovakle stvari nije preporučljivo koristiti.

Kada su u pitanju ove najčešće, srednje kategorije, pre svega je razlog za povećanje grudi taj što su grudi prirodno male. Ta želja da grudi budu veće potiče od činjenice da smo tako zadovoljniji u sopstvenoj koži.

Nekada se radi o samopouzdanju u intimnim odnosima, a nekada je razlog odeća, koja nam, pored savršene linije koju imamo, jednostavno, ne stoji dobro zbog malih grudi. Neke žene vuku kompleks zbog toga ponekad i godinama.

Zato je ovo jedan od apsolutno bezbolnih, a učinkovitih načina, da se ovo ispravi i da budete zadovoljniji.

Drugi razlog mogu biti spuštene, pale grudi. Iako su i godine ponekad za to krive, najčešći razlog za pale grudi je dojenje. Žene koje su dojile jedno ili dva deteta često imaju problem, ponekad i prerano palih grudi.

Ovo je jedan od problema koji preparati za povećanje grudi mogu veoma efikasno da reše. Zato ovo jeste jedan od najčešće lečenih problema upravo preparatima za povećanje grudi.

Volumen već postoji, samo je potrebno poraditi na obliku.

Postoje različiti oblici preparata za rast grudi, i o tim vrstama govorimo u nastavku.

Topikalni preparati za povećanje grudi

Nekoliko je kategorija preparata koje možemo mazati spolja na grudi, kako bi učinak bio dobar. Naravno, on se razlikuje od hijaluronskih i drugih popularnih metoda, koje su neoperativne, ali zahtevaju iglu.

Ovde se radi o mazalicama, a mi ćemo ih podeliti u tri grupe: kreme, gelovi i serumi za rast grudi.

Krema za povećanje grudi

Najkorišćeniji preparat od navedenih je krema za povećanje grudi. Ona mora biti bazirana na prirodnim sastojvima, neškodljivim vašoj osetljivoj koži oko grudi.

Kreme za povećanje grudi imaju aktivne sastojke, koje smo već pomenuli u okviru odeljka o najčešćim sastojcima preparata za povećanje grudi. Tu su, naravno, još neka prirodna ulja koja deluju negujuće i imaju ulogu u zatezanju kože oko dojki.

To su, na primer, čičkovo ulje, ulje noćurka i bademovo ulje, koja imaju za cilj da poboljšaju površinsku prokrvljenost kože. Na taj način grudi bivaju zategnutije, jer je i koža oko grudi dosta zategnutija.

Kreme su, za razliku od prethodna sva preparata, gušće strukture i masnije. Koža ih veoma brzo upija, lepo se razmazuju i zahvaljujući njima, koža je mekana i nežna, a grudi postaju jedrije i punije.

Nanosi se mala količina kreme, na čitave grudi. Krema se razmazuje, nežnim pokretima, blagom masažom grudi, bez stezanja i razvlačenja kože. Koža je ovde naročito osetljiva i ne treba je dodatno mučiti pritiskanjem.

Bistu i taj prednji deo grudi je veoma važno namazati jer se oni često vide, kada nosimo dekoltirane stvari. Zato je važno da ti delovi budu posebno lepi.

Gel za povećanje grudi

Kada je u pitanju sastav ovih preparata, neki od osnovnih sastojaka su isti. Razlika je u tome što gelovi imaju malo manje ulja, nego što je to slučaj sa kremama.Struktura gelova se takođe razlikuje od strukture kreme. Za razliku od krema koje su masne, gel je ređe strukture. Veoma se dobro razmazuje, a takođe ga koža odlično upija, vrlo brzo od nanošenja.

Gel, kao i kremu, nanosite kružnim pokretima na grudi, izbegavajući bradavice. One mogu biti osetljive na neki od sastojaka gela za povećanje grudi koji nanosite.

Gelove, kao i kreme, mažite uvek na čistu kožu, posle kupanja ili tuširanja. Trudite se da posle mazanja, barem neko vreme, ne oblačite brushalter ili drugu pripijenu odeću. Pustite da krema oddeluje.

To će biti izvodljivo uveče. A pošto se preporučuje da se ova krema maže barem dva puta dnevno, ujutru malo sačekajte pre nego što se obučete i pre nego što krenete u dan.

Jačina gelova je u odnosu na jačinu krema slična, mada pojedine kreme mogu biti koncentrovanije nego gelovi.

Serum za povećanje grudi

preparati za rast grudi

Serum za povećanje grudi je sličan preparat, kao i prethodna dva. Sastojci su u mnogome slični, naročito oni glavni, koji su sastavni deo većine preparata za povećanje grudi.

Ono što ga razlikuje, to je malo ređa struktura u odnosu na prethodna dva. Neretko, ta ređa struktura ima koncentrovanije sastojke. Često dolazi u manjem pakovanju, upravo zbog jačine. Mala količina je potrebna da se nanese na grudi, u pravilnim vremenskim razmacima. Ništa ne dobijamo ako se stalno mažemo. Ujutru i uveče je sasvim dovoljno.

Jedan detalj oko mazanja je takođe važan. Potrebno je mazati grudi odozdo na gore, prkoseći sili Zemljine teže. U tome i jeste poenta mazanja grudi preparatima. Naša želja je da grudi podignemo gore, kako bi delovale zategnutije.

Suplementi za rast grudi

Za razliku od topikalnih preparata koji mažu na kožu, suplementi su dodaci ishrani koje unosimo oralno.

Iako i sve što nanesemo na kožu za neko vreme dospeva u krv, oralno uzimanje nosi još veću odgovornost. Iako neke žene veoma vole tablete za rast grudi i redovno ih piju, hajde da kažemo nešto što pretpostavljamo da i sami znate.

Ove tablete ili praškovi, pošto mogu stići i u praškastoj strukturi, mogu da utiču na to da vaše grudi deluju lepše. Oni mogu sadržati vitamine i minerale koji su veoma korisni za kožu. Čak i za kosu.

Delovanje na grudi neće biti zanemarljivo, ali jedna je stvar tu upitna i potrebno je dodatno je razmotriti. Tiče se dejstva na hormone.

Mnogi od tih suplemenata deluju direktno na hormone. Ako su hormoni usklađeni, nakon nekog vremena, ovi suplementi za rast grudi mogu ih poremetiti. Sa druge strane, čak i da postoji hormonski disbalans u telu, pitanje je da li će baš ti hormoni povoljno delovati na problem koji imate.

Zato pažljivo sa uzimanjem bilo čega. Ili pažljivo čitajte deklaraciju proizvoda koji kupujete ili neka vam neki lekar preporuči sredstvo koje je idealno za povećanje grudi u vašem slučaju.

Gde nabaviti preparate za povećanje grudi?

Stigli smo do jednog važnog segmenta ove priče o neinvazivnom, neoperativnom tretiranju grudi, a tiče se nabavke.

Ove preparate možete nabaviti u dobro snabdevenim apotekama i drogerijama. Naravno, vodite računa o kvalitetu proizvoda koje kupujete. Naročito akcenat stavite na prirodnost proizvoda koji vam je potreban.

Drugi način je preko interneta. On je sa jedne strane dobar, ali može biti izazovan. Pre svega privatnost. Iako živimo u modernom vremenu, tabui nisu retki, naročito u manjim sredinama. Zato je kupovina preko interneta nekako komfornija i lakša. Na internetu imate veći izbor preparata koje kupujete, a možete se na forumima i informisati šta to kupujete, to jest, kakva su iskustva osoba koje su ga pre vas koristile.

Loša stvar je što pojedini sajtovi ne stave cenu javno, već je zaviju u neke forme. Vi tada ne znate po kolikoj ste ceni naručili preparat. Može vas neko tako pokrasti.

Birajte one sajtove kod koji je cena javna, jasno istaknuta. Kao i sastojci.

Lepo proučite sastojke koje kupujete u kremi. Informisan kupac je ono što 21. vek zahteva da budemo.

Rezultati koji se mogu očekivati od preparata za povećanje grudi

Na početku smo vam već skrenuli pažnju, ali ovde je važno da vam precizno ponovimo ono što treba.

Naime, ako su vaše grudi prirodno male, nemojte očekivati da će one odjednom „buknuti” i da ćete kupovati dva puta veći brushalter. To se neće desiti.

Šta hoće?

Preparati za povećanje grudi zaista hoće učvrstiti vaše grudi. One će biti vidno podignutije, vaš dekolte će delovati svežije. Brushalteri koje imate će vam mnogo bolje stajati, ako i većina odeće, naročito dekoltirane.

Ako vam je potrebna ova ne tako velika, ali važna promena, onda preparati za povećanje grudi jesu za vas. Ako su vam cilj drastične promene, probajte povećanje grudi masnim tkivom.

Iskustva sa preparatima za grudi

Imam mnogo prijateljica koje su isprobale preparate za negu i povećanje grudi. Većina njih je zadovoljna. Pročitajte neka iskustva iz prve ruke.

Milena

Koristila sam kremu za povećanje grudi u trenutku kada sam bila veoma mršava. Imala sam jako veliki kompleks što su mi grudi delovale sićušno. Primećivala sam ogromnu razliku. Grudi su mi bile nekako podignutije i čvršće. Volim da kažem da je krema izvlačila maksimum od mog potencijala.

Senka

Imala sam problem spuštenih grudi posle trudnoće. Jedino što mi je pomoglo su kreme za povećanje i podizanje grudi. Samopouzdanje žene je u tim periodima i te kako narušeno. Meni je ovaj preparat pomogao da se osećam drastično bolje u svojoj koži.

Emina

Koristila sam preparat za podizanje grudi sedam meseci i videla ogromnu promenu. Veoma sam zadovoljna. Jedino što mora stalno da se maže. Ako prestaneš, prestaje i dejstvo preparata.

Od svega je najvažnije kako se vi osećate. Ako će preparat za povećanje grudi podići vaše samopouzdanje, svakako treba da ga nabavite.

POVEZANI ČLANCI

Otkrivamo da li je soja za rast grudi delotvorna kao što se priča!

Lepota


Autor: Zorana Grujin

Hmelj za rast grudi – istina ili mit?

Lepota


Autor: Mica Strainovic

Konturisanje dekoltea i trikovi kako povećati grudi šminkom!

Lepota


Autor: Biljana Jovanović

Otkrivamo kako starenje utiče na izgled grudi!

Lepota


Autor: Zorana Grujin

Lasersko podizanje grudi za atraktivniji izgled dekoltea!

Lepota


Autor: Biljana Jovanović

Povećanje grudi: svi načini i bitni saveti o njima!

Lepota


Autor: Ivana Stojanović

Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom – za i protiv!


Lepota


Autor: Mica Strainovic

Povećanje grudi krvnom plazmom je sada hit!


Lepota


Autor: Ivana Stojanović

Kako zategnuti grudi posle dojenja


Lepota


Autor: Mica Strainovic

Moj trik! Kako sam prirodno podigla opuštene grudi i povećala ih!


Lepota


Autor: Minut za MENE