Pročitajte nedeljni horoskop od 19. do 25. februara

06Pred vama je nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2018. godine. Pogledajte šta vam je zapisano u zvezdama.

OVAN

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija, mada ćete sada biti i trošenju skloni. Što se tiče polja ljubavi, možete da očekujete veoma strastvenu atmosferu sa nekom novom osobom. Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Ženski pripadnici ovog znaka imaće probleme sa hormonima.

BIK

Nije vam povoljan period za posao – vrlo je moguće da će neko pokušati da vas obmane ili prevari. Na polju ljubavi očekuje vas naboj velikih i jakih emocija prema jednoj osobi. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima, povišenom temperaturom, virusima ili infekcijama koje se ne otkrivaju na prvi pogled.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati nalet dobrih ideja za posao. Povoljno je postavljena saradnja sa inostranstvom. Što se tiče ljubavi, uživate u maštanju o jednoj osobi na koju često mislite. Na polju zdravlja su mogući neki problemi sa depresijom, melanholijom i sličnim psihičkim i emotivnim stanjima. Pospasni ste, umorni i kao u nekoj magli.

RAK

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom planu, a pogotovo u odnosu sa saradnicima. Na polju ljubavi očekuje vas jako lepo poznanstvo sa osobom koja vam poklanja mnogo pažnje. Kada je o zdravlju reč ne bi trebalo da imate neke nove poteškoće ili probleme. Puni ste pozitivne energije i osećate se sasvim dobro.

LAV

Ukoliko je postojao neki konflikt sa nadređenima, sada biste mogli da ga rešite. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija sa osobom koju volite. Prepustili ste se emocijama. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su hronični problemi sa leđima, kičmom ali i sa vidom. Ukoliko ste već imali neku promenu dioptrije, moguće je da vam je potreban ponovni pregled.

DEVICA

Pred vama je povoljan period u kojem će vas na poslovnom planu pratiti sreća. Kada je u pitanju ljubav maksimalno ste posvećeni partnerskim odnosima i dobro se osećate zbog toga. Na polju zdravlja su mogući problemi sa jetrom, žuči, bubrezima, šećerom. Maksimalno vodite računa o sebi i ako primetite bilo kakve probleme- odmah kod lekara!

VAGA

U nekim situacijama delujete nesvesno, pa možete da pravite greške na poslovnom planu ali i na finansijskom. Opijeni ste emocijama, sve gledate kroz ružičaste naočare pa ne vidite partnerove mane. Mogući su problemi sa niskim pritiskom, pospanošću. Skloni ste i tegobama sa cirkulacijom, nogama i viškom vode u organizmu.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni polju zarade, a očekuje vas i sklapanje novog poslovnog partnerstva. Iako niste slobodni, udvara vam se neka osoba i zbunjeno reagujete na to. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa parnim organima- bubrezima, plućima, očima, ušima ali i sa grlom, glasnim žicama i generalno osetljivim ždrelom.

STRELAC

Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza, ali neće vam biti problem da sa svim izađete na kraj. Na polju ljubavi za sada nemate neke veće promene, možda vam monotonija malo i smeta. Što se tiče zdravlja, osetljivi ste u ovom periodu i treba da budete jako oprezni. Povećajte unos vitamina, tečnosti i odmarajte se što više jer vam je imunitet oslabljen.

JARAC

Možete da se nadate srećnim okolnostima na polju posla. Nemate većih briga generalno. Ako ste slobodni, možete da očekujete odličan period za nova poznanstva i flert. Na polju zdravlja vas očekuje sjajna situacija! Bićete veoma energični. Nema nikakvih problema kod vas. Prija vam umerena fizička aktivnost i druženje sa ljudima.

VODOLIJA

Možete da očekujete pomak na polju privatnog posla, dolazite do stabilizacije. Kada se radi o ljubavi, očekuje vas jako dobar period za početak zajedničkog života ili braka. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Generalno vam je probava osetljiva pa treba da pazite na ishranu ali nema naglašenih većih i ozbiljnijih tegoba.

RIBE

Putovanje koje planirate može da bude odlično i za vas i za vaš posao. Ljubavna situacija mogla bi da vam bude vrlo zanimljiva jer ste veoma aktivni na polju flerta. Kada se radi o zdravlju mogući su manji problemi sa sinusima, disajnim putevima, kašljanjem, plućima, pa povedite računa o tome. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.