Proglašen je za NAJSAVRŠENIJEG MUŠKARCA NA ZEMLJI, a sad ga je 16 godina mlađa odvela pred oltar: Zgodni glumac više NIJE NA “TRŽIŠTU”!

Životne priče

Proteklog vikenda na intimnoj ceremoniji u njihovoj kući u Masačusetsu, ozakonili su svoju vezu.

Izvor: Blic Žena/Viktor Veličković  |  

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

.

Popularni ‘kapetan Amerike’, glumac Kris Evans više nije ‘na tržištu’ i samim tim je skinut sa liste najpoželjnijih neženja u Holivudu. Proteklog vikenda 42-godišnji glumac je pred oltar odveo 26-godišnju Portugalku Albu Baptistu, sa kojom je u vezi već neko vreme, tako da sada ostaje samo kao tiha patnja brojnim obožavateljkama širom sveta.

Intimno venčanje, kojem je prisustvovao tek odabrani krug ljudi, održano je u njihovom domu nedaleko od Bostona, u američkoj saveznoj državi Masačusets. Svima na venčanju bilo je zabranjeno nošenje mobilnih telefona, kako se ne nekome slučajno ne bi omakao kakv post ili fotografija prijatelju ili rodbini, koji bi sutra za medije mogli da postanu ‘anonimni izvori’, a sve kako nikakvi detalji ne bi procurili u javnost.

Među zvanicima su navodno bili i neki od Evansovih kolega iz Marvela, poput Roberta Daunija Mlađeg, Krisa Hemsvorta i Džeremija Ranera.

O vezi Krisa Evansa i mlade portugalske glumice počelo je da se šuška i nagađa još tokom 2022. godine, nedugo nakon što je on proglašen najseksepilnijim muškarcem sveta, pa je 16 godina mlađa Portugalka odmah trofej ‘zaključala’ kod sebe.

I dok se o karijeri Evansa gotovo sve zna, 26-godišnja glumica većinom je radila projekte portugalskih filmova i serija, a 2020. godine okušala se i u snimanju Netflixove serije ‘Monahinja ratnica’. Osim maternjeg portugalskog jezika, govori i engleski, španski, francuski i nemački, što joj može biti odskočna daska za veće glumačke angažmane, koje će joj mega popularni suprug sigurno ‘juriti’ u Holivudu.

Read More