Pronađite svoju srodnu dušu uz pomoć numerologije.Kakav partner vam najviše odgovara?

  Pronađite svoju srodnu dušu uz pomoć numerologije.Kakav partner vam najviše odgovara?

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svako od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše ličnosti, otkrivajući način kako sarađujemo s drugima, lekcije koje moramo naučiti i kako se nosimo s izazovima i životom u cjelini.
  Vaš lični broj predstavljen je u zbroju vašeg datuma rođenja. Dobijeni lični broj predstavlja vašu ličnost, životne izbore i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom i koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbjegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu.

  LIČNI BROJ
  Lični broj izračunajte tako da saberete svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili dvocifreni broj, sabiranjem ga pretvorite u jednocifreni.

  Primjer za rođene 17.12.1983.

  1+7+1+2+1+9+8+3 = 32

  3+2 = 5
  Vaš lični broj je 5.

  Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.

  Broj 1 – Vođa
  Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji.

  Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno uticati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni da živite u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima.

  Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustiće vam da budete ono što jeste, prihvatiće vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježna i diplomatična 2 biće vam velika podrška, ali bolje ćete se složiti u poslu nego u ljubavi.

  Broj 2 – Posrednik
  Vaša snaga: Usjmereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Dok nezapaženo djelujete iz sjenke, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nježnom snagom uvjeravanja.

  Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad naučite da se izborite za sebe i svoje potrebe, postaćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresovanost.

  Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarićete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro sarađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, ali možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja ne voli da se obavezuje ni na šta.

  Broj 3 – Komunikolog
  Vaša snaga: Šarmantni ste, komunikativni, kreativni i uvijek gladni znanja. Imate gotovo magičan učinak na druge i lako privlačite ljude u svoju blizinu. Posjedujete zavidne društvene vještine. Bitno vam je da izrazite ono što osjećate, a život bez ljubavi vam je nezamisliv.

  Vaša slabost: Morate odrasti, osloboditi se zavisnosti od nekih ljudi, samostalno odlučivati i naučiti da preuzimate odgovornost za svoje postupke. Doza narcizma i potrebe da uvijek budete u centru pažnje može biti kamen spoticanja u bliskim odnosima.

  Kompatibilni partneri: Odvažnost i pustolovnost osoba pod brojem 5 probudiće vaše emocije, dok će introvertni i mistični broj 7 unijeti u vaš život emocionalnu dubinu i obožavanje. Broj 2 će vam oprostiti nepromišljene i djetinjaste odluke i zagrijati vam srce svojom dobrotom.

  Broj 4 – Učitelj
  Vaša snaga: U ljubavi težite stabilnosti. Bitna vam je porodica, karijera, materijalna sigurnost i topli dom u kojeg se vraćate nakon napornog radnog dana. Nerado privlačite pažnju drugih, djelujete tiho i povučeno ali hrabro ćete braniti svoju teritoriju od svega što ga ugrožava.

  Vaša slabost: Nerado se upuštate u rizik, a život vam često može biti monoton i predvidljiv ukoliko se ne usudite da iskoraknete izvan zone sigurnosti. Moralni ste i imate čvrsta uvjerenja od kojih ne odustajete bez obzira koliko zbog toga imali problema.

  Kompatibilni partneri: Broj 1 je dobar izbor za vas, ima čvrstinu i dosljednost koju tražite kod partnera. Dobar je i broj 8, uvijek usmjeren prema cilju, disciplinovan i organizovan, kao i što ste sami, pa ćete lako uspostaviti odnos povjerenja. Za porodicu i brak odgovora vam i broj 6, s osobom pod tim brojem možete imati puno dkece.

  Broj 5 – Ljubitelj slobode
  Vaša snaga: Dinamični ste, energični, uvijek u pokretu i nekoj akciji. U vezi tražite stalnu emocionalnu stimulaciju i strast. Energija vam je poput vihora koji će vašeg ljubavnika baciti na koljena. Privlačni ste i u neprestano težite novim iskustvima i istraživačkim pohodima.

  Vaša slabost: Sve vam brzo dosadi. Kad u vezi presahne početna strast i zanos, brzo gubite interesovanje za partnera. Nedostaje vam usidrenje, stalnost, svjesnost o tome da se u svaki odnos mora ulagati da bi opstao i odolio zubu vremena koji ga nagriza.

  Kompatibilni partneri: Osoba čiji je lični broj 1 rasplamsaće vašu znatiželju i maštu svojim odvažnim i samouvjerenim stavom. Zaštitnički raspoložen i uvijek spreman na odricanje u ime ljubavi, broj 6 razgaliće vam dušu. Odnos s osobom vašeg ličnog broja brojem 5, biće vrlo strastven i uvijek zanimljiv.

  Broj 6 – Pomagač
  Vaša snaga: Saosjećajni ste, odgovorni, znate voljeti, trudite se da razumijete druge ljude i prihvatite različitosti. Toplina doma, djeca i porodica vaše su najveće vrijednosti. Volite podučavati i pomagati drugima, naročito djeci, starijim i nemoćnim osobama.

  Vaša slabost: Previše ste zaštitnički raspoloženi prema onima koje volite, često sumnjičavi, pretjerano zabrinuti i skloni čestim promjenama raspoloženja. Iz ljubomore ste sposobni da učinite svašta. Ljubav vam puno znači, ali teško joj se prepuštate otvorenog srca.

  Kompatibilni partneri: Pravi ste srećnici! Vi ste jedini broj koji je kompatibilan sa svim ostalim brojevima. Vaša potreba da se žrtvujete u ime ljubavi sigurnosna je mreža kojom su obavijeni vaši bliski odnosi. S brojem 2 uživate u razmjeni nježnosti, s brojem 9 stvarate bliskost i povezanost, a najmanje ćete se složiti s brojem 5 i brojem 3.

  Broj 7 – Istraživač
  Vaša snaga: Intuitivni ste, introspektivni, puno razmišljate i uvijek ste u potrazi za istinskim smislom života. Vezani ste za prošlost, često se vraćate bivšim ljubavima i nije vam do površnih avantura. Težite ozbiljnoj vezi koja će vam pružiti osjećaj sigurnosti i zaštićenosti.

  Vaša slabost: Nesigurni ste, nepovjerljivi i teško se emocionalno otvarate. Nije vam lako prići, djelujete distancirano i nezainteresovano pa osoba kojoj se svidite ima težak zadatak. Da bi uspostavila kontakt s vama mora srušiti vaše odbrambene zidove.

  Kompatibilni partneri: Potreban vam je partner koji će vas osvojiti svojim intelektom i dati vam dovoljno prostora za bivanje u samoći. Kreativni broj 3 podsticaće vašu maštovitost i širiti vam životne horizonte, dok će vas intelektualna oštrina broja 5 držati budnima jer s njim nikad nećete znati šta donosi sutra.

  Broj 8 – Moćnik
  Vaša snaga: Vaša ljestvica je uvijek visoko postavljena, kako u poslu, tako i u ljubavi. Imate visoke kriterijume koje nije jednostavno zadovoljiti. Realni ste, ozbiljni, usmjereni na materijalna dostignuća i dobro procjenjujete druge ljude.

  Vaša slabost: Sklonost kontroli i samokontroli, kao i osjećajna nesigurnost blokiraju ostvarenje i življenje ljubavne sreće. Više opuštenosti i prepuštenosti životnim zbivanjima približiće vas osjećaju zadovoljstva. Tada ćete dopustiti nekome da vas usreći.

  Kompatibilni partneri: S obzirom da ste u vezi skloni dominaciji nemate baš puno izbora. Potreban vam je prilagodljiv i podložan partner, pa ćete se najbolje složiti s brojem 2 koji će znati izaći na kraj s vašim egom, kao i s brojem 6 koji će učiniti sve kako bi vas usrećio, jer vaša sreća je i njegova sreća.

  Broj 9 – Humanitarac
  Vaša snaga: Velikodušni ste, timski ste igrač, a porodica i voljene osobe prve su na ljestvici vaših prioriteta. Uvijek ste tu kad bližnjima zatreba pomoć. Romantični ste, skloni idealizovanju stvarnosti. Teško se oslobađate nekih vezanosti i onda kada znate da vam to šteti.

  Vaša slabost: Želite li biti uspješniji u onome što radite, te zadovoljniji svojim bliskim odnosima, trebate biti fokusirani i ne dopustiti da vam se energija razleti na više strana jer onda niste nigdje. Skloni ste nostalgiji i teško zaboravljate bivše ljubavi. Niste otvoreni, skrivate svoju ranjivost.

  Kompatibilni partneri: Intuitivni i emotivni broj 2 uspješno će izaći na kraj s vašim odbrambenim štitovima i probiti se do vašeg ranjivog srca. S brojem 3 možete uspješno dijeliti umjetničke i kreativne sklonosti, a duhovitost vašeg izabranika vama će biti neodoljiva. Osoba broja 6 imaće razumijevanja za vašu društvenost i idealistični pogled na svijet.
  Xx

  Broj pregleda:
  1.111

  Komentari

  komentara

  kompaktibilni lični broj numerologija partneri slabost snaga 2019-06-06
  Aura RedakcijaOriginal Article