Provjerite šta vas čeka: VAŠ ŽIVOTNI PUT ZAVISI DA LI STE ROĐENI PARNOG ILI NEPARNOG DANA

  Provjerite šta vas čeka: VAŠ ŽIVOTNI PUT ZAVISI DA LI STE ROĐENI PARNOG ILI NEPARNOG DANA

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Svaki odnos brojeva i njihova kombinacija nose posebno značenje i određuju životni put.


  Najprije, svedite svoj datum rođenja, dan, mjesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve. Tako, ako ste rođeni 23.11.1980. godine, vaši brojevi su slijedeći:

  Dan = 23 = 2 + 3 = 5
  Mjesec = 11 = 1+1 = 2
  Godina = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9
  Tako je vaša kombinacija 5-2-9, odnosno nepar, par, nepar.

  1. Nepar – nepar – nepar
  Ovim osobama predviđeno je da su njihove težnje usmjerene ka svemu što je “svijetlo”. Najčešće imaju naklonost prema umjetnosti, ali su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Osjećajni su, produhovljeni i plemeniti. U životu su veliki sanjari. Poprilično se teško snalaze u prakticnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne posjeduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju. Ove osobe žive za ljubav, ali i od ljubavi često stradaju.

  Na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, tu su najosjetljiviji i najranjiviji. Čini se nekada da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osjećanja. Imaju divnu i široku dušu. Znaju da saosjećaju sa bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele da pomognu svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi. Kada počnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom da prenesu i na sebe same, pa su tada skloni i ispadima bijesa.

  2. Nepar – nepar – par
  Ove osobe su izrazito emotivne. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vješto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami povjeruju kako su “operisani” od osjećanja. Zbog toga često ostaju krajnje zagonetne za okolinu. Sve dok o svojim planovima i namjerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

  Ćutanje je za njih prava formula i tajna uspjeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati da ih ugroze i ponize. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove kombinacije moraju računati na stalni život pod maskom. Ukoliko im se dogodi da se opredijele za umjetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna djela, najviše umjetničke i estetske vrijednosti.

  3. Nepar – par – nepar
  Ovim osobana suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji. Iz ove kombinacije su regrutovani najpoznatije svjetske arhitekte i izumitelji. Opredjeljivanje za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje. Ove osobe su među najreprezentativnijim nosiocima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato se mogu uspješno uklopiti sa osobama iz bilo koje kombinacije.

  4. Par – nepar – nepar
  Ove osobe sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Ipak, to im daje prednost u odnosu na one koji su se opredijelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo. Karakteristično je da se osobe iz ove kombinacije mogu okušati u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i naukama, da nema oblasti u životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje.

  5. Nepar – par – par
  Ove osobe odlikuje izvanredna umjerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom polju, kao i na svim ostalim poljima življenja. Predviđa im se siguran uspjeh ukoliko se budu bavili i posvetili prirodnim naukama. Može se reći da su rođeni matematicari i suptilni fizičari, ali da se mogu sa maksimalnim uspjehom iskazati i kao svestrani biolozi, posvećeni botaničari, analitični ekolozi. Oni nikada i ni pod kakvim uslovima ne dozvoljavaju sebi burnu reakciju, bez obzira na određene stvari i pojave koje izlaze iz kruga normalnosti i svrsishodnosti. Djeluju kao da ih apsolutno ništa ne iritira. To nije tačno, već oni uspijevaju sve i svakoga da dovedu na pravu mjeru i pravo mjesto, pa ne žele da prave nepotrebni cirkus.

  6. Par – nepar – par
  Spoljašnja hladnoća ovih osoba samo je posljedica maksimalne uravnoteženosti, koja omogućava da se u svakoj prilici reaguje britko, hladne glave i krajnje odmjereno i primjereno. Posebno im od ruke idu oni poslovi gdje se traži organizacija širih razmjera. Samo oni su u mogućnosti da znaju u svakom trenu što se događa na kom dijelu opsežne akcije i uvijek imaju pri ruci više spremnih alternativa za svaki problem koji može da iskrsne. Sa lakoćom i nenametljivom spontanošcu i sigurnošcu znaju da nametnu svoju volju okolini.

  7. Par – par – nepar
  Ovim osobama je bliži i pristupačniji fizicki svijet. To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče da naprave karijeru kao ljekari, hirurzi, psiholozi ili psihijatri. Njihova dijagnostika je fantasticna. Njima kao da je suđeno da pomažu drugima i da pri tome ne vode računa o svojim interesima. Uvijek su pri ruci i spremni da pomognu. Nemate popust zato što ste im stari prijatelj, niti lošiji tretman što vas ne poznaju ili su pak sa vama u svađi. Ova kombinacija daje osobe koje imaju vrlo široko obrazovanje, proisteklo iz još šireg pogleda na svijet i fantasticnog uvida i vladanja morem tako raznorodnih područja, pojava i stvari.

  8. Par – par – par
  Kod ovih osoba naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Ove osobe su svjesne svojih nedovoljnih potencijala da same stvaraju umjetnička djela na višoj instanci pa se zadovoljavaju praćenjem i poznavanjem umjetnosti na najvišem nivou. Rijetko se sami upuštaju u avanturu umjetnickog stvaranja jer su svjesni svojih dometa. Eventualno ih može isprovocirati tuđi izuzetno nizak umjetnički domet i veličanje ispraznosti

  Broj pregleda:
  37

  2021-09-02
  Aura RedakcijaOriginal Article