PRVA vam poklanja 5×2 KARTE za koncert Jašara Ahmedovskog na TAŠU!

Showbiz vesti

Sve što je potrebno jeste da budete brzi i da nam u komentaru pošaljete svoje podatke i email adresu, a mi ćemo kontaktirati srećne dobitnike!

Izvor: Prva  |  

Foto: Ivana Stefanović

Foto: Ivana Stefanović

.

Jašar Ahmedovski ispuniće želju publike dugu više od četiri decenije i 09. septembra održaće koncert za pamćenje na beogradskom stadionu Tašmajdan, a legendarni pevač ima želju da publici priredi pravi spektakl, pa je za ovu priliku spremio više od trideset hitova.

Kao što su njegovi fanovi odabrali, sve će početi svojim megahitom “Jednoj ženi za sećanje dugo” da bi potom usledile pesme:

“Ti pripadaš samo meni”, “Svako svome mora da se vraća”, “Ej noći sestro moja”, “Ja te volim, on te ima”, “Da ti gužvam postelju”, “Isplači se, biće ti lakše”, “Kad sveća dogori”, “Živeli smo nekad srećno”, “A oko mene ženski svet”, “A to nije to”, “Ništa vreme promenilo nije”, “Zabraniću suzama”, “Sve što imam sad se ruši”, “Venčajte me sa njenom lepotom”, “Otkud tebe da se setim”, “Ne bilo mi što mi majka misli”, “Ceo grad je plakao za nama”, “Zar je moralo tako”, “Rastasmo se ko dve reke”, “Čovek na uglu”, “Koja žena prokle mene”, “Ne idi”, “Činio sam čuda”, “Oči crne, oči plave”, “Da l’ te drugi sada ljubi”, “Bog mi je svedok”, “Još te volim”, “Plačite oči moje”, “Jagnje moje malo”, “I bez tebe svitaće”, “Verujem u tebe”, “Samo za društvo u ćošku”, “Pazi šta ćeš da poželiš”.

Folk zvezda čija popularnost više od 40 godina prevazilazi granice Balkana kaže da je ovo preliminarni spisak i da su iznenađenja moguća u poslednjem trenutku.

– Sve vreme osluškujemo želje publike, i nije isključeno da se do poslednjeg trenutka desi neka promena na listi pesama. Trudili smo se da udovoljimo svim ukusima i da pokrijemo sve faze iz mog muzičkog opusa ali i da uvrstimo Ipčetove najveće hitove – rekao je Jašar, za čiji spektakl kojim će se u prestonici krunisati letnja sezona koncerata vlada ogromno interesovanje.

Šta vi mislite, da li je neka pesma nepravedno izostavljena?

Read More