PUCNJAVA NA KONCERTU POZNATOG REPERA: Maršal svima koje je uhvatila panika OŠTRO ODGOVORIO! (FOTO)

Američki reper Maršal Brus Meters III, poznat pod imenom Eminem, ne prestaje da šokira javnost originalnim načinom stvaranja muzike, a već polako i njegovi verni obožavatelji počinju da ga kritikuju zbog nastupa.

Boston Paul’ing @BostonCalling #selfie🐐

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on May 26, 2018 at 10:06am PDT

Publika mu je uputila kritike zbog korišćenja realnih zvukova pucnjave, a na zadnjem koncertu jasno je poručio šta misli o tome velikim natpisom na pozornici.

Freaky Tales – #FRAMED VIDEO TOMORROW NOON ET @VEVO + EMINEM.COM Photo: @jeremydeputat

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on Apr 2, 2018 at 2:38pm PDT

„Dobro sam se provodila na Eminemovom koncertu, a onda sam začula pucanj puške. Cela publika je skočila i nikada nisam bila u većoj panici“, rekla je obožavateljka repera koja je prisustvovala njegovom koncertu na festivalu u Tenesiju.

Great getting to know y’all these past couple weekends @coachella… who took my bandana? #COACHƎLLA GALLERY #2 Link in Bio. Photos: @jeremydeputat

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on Apr 23, 2018 at 2:06pm PDT

„Ako se bojite glasnih zvukova ili ako ste uvređeni eksplicitnim tekstovima, ne biste trebali biti ovde“, pisalo je velikim slovima prilikom njegovog nastupa.

Because we live in a super sensitive world… #disclaimers #eminem

A post shared by Baller Alert (@balleralert) on Jun 16, 2018 at 9:46pm PDT

Mnogi su Eminema prozvali zbog ovakvog odnošenja prema publici, a na društvenim mrežama komentarisali su kako ne bi trebao da koristi takve zvukove zbog čestih pucnjava koje se u zadnje vreme sve više događaju pogotovo u Americi.

Gov ball the grimy way w/ @westsidegunn @whoisconway #shady #griselda @GOVBALLNYC swipe for the full gallery Photos: @jeremydeputat

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on Jun 4, 2018 at 10:24am PDT

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

NE PROPUSTITE

NJIHOVE VEZE UPAMĆENE SU PO SKANDALIMA: OVO su holivudski parovi koji su pomerili granice normalnosti! (FOTO)

NAORUŽANJE DOVOLJNO ZA OMANJU ARMIJU: Zbirka pištolja čuvenog Džerija Luisa na aukciji! Kralj komedije imao UBITAČAN hobi! (FOTO)

SKANDAL POTRESA SVET MUZIKE: Poklanjali besplatne karte da popune PRAZNE SALE! Bijonse i Džej Zi na stubu SRAMA! (FOTO)

NIJMA NIJE POTREBAN KASKADER: OVI poznati glumci izvode sve zahtevne vratolomije! Neki su se našli na IVICI SMRTI! (FOTO)

 


Kurir

Autor: 
Kurir