Rađen progovorio o porodičnim odnosima, pa priznao ŠTA GA JE BRINULO: „Komentarisao sam to i sa BIVŠOM i sa SADAŠNJOM SUPRUGOM…“ (VIDEO)

Showbiz vesti

Vetrpolista Nikola Rađen je otac troje dece, a svoju prvu ćerku dobio je kada je imao 23 godine. Nakon dve ćerke iz prvog braka sa Anom Kokić nedavno je dobio i sina sa sadašnjom suprugom Milicom Ristić, a ovim povodom otkrio je koliko pomaže u odgoju svoje dece.

T. R.  |  Izvor: Prva  |  

Foto: Prva TV printscreen

Foto: Prva TV printscreen

.

„Po izlasku iz porodilišta rekao sam Milici da kupanje i presvlačenje deteta prepusti meni, a ona nije mogla da veruje koliko se tu dobro snalazim“, pohvalio se vaterpolista i dodao da je Aleksej doneo prelepu energiju u njihovu porodicu, a naročito su mu se obradovale sestre.

„Brinuo sam se kako će da ga prihvate, jer su one ipak velike devojčice, ali sam baš komentarisao i sa bivšom i sa sadašnjom ženom koliko je Aleksej doneo prelepu energiju kod njih dve“, istakao je on.

Da li je lakše bilo kada je imao bebu kao veoma mlad otac ili sada, kao i fotografiju porodičnu fotografiju vaterpoliste i šta on ističe kao prioritet u životu pogledajte u videu.

Read More