Riješite probleme prostate na prirodan način! Ovo je spas za muškarce!

Tako, i problem prostateliječi se sa travama kao što su Vrbovica (Epilobium Parviflorum).

U nastvaku pogledate ove trave koja će riješiti sve vaše probleme:

Sve što vam treba jeste svježe osušena biljkakoju ćete zaliti sa 2 decilitra ključave vode, nakon toga ostaviti da stoji 10 min. Te konzumirati.

Jako je jednostavn, a riješit će vaše probleme.

Konzumiranje ovog čaja, 2 puta dnevno i to u jutarnjim satima na prazan stomak , kao i prije spavanja. U koliko ovu praksu ponavljate nekoliko sedmica, osjetit će te veliko olakšanje i osjećat će te se bolje!

Ukoliko pijete redovno ovaj čaj uspješno liječiti upalu prostat, te upale mokraćnog mjehura ali i sa problemom mokrenja kao i neougodnoj boli koja se javlja u bešici.

Rezultat slika za prostata

Tumor prostate raste polako i dugi niz godina može da staje ograničen na žlijezdu.

Tumor tada stvara simptome koji bi mogli ukazivati da se upravo radi o raku prostate.

1. Urinarne promjene

Simptomi su češće mokrenje, ali i vrlo otežano mokrenje.Zatim sprekidan mlaz mokraće, te osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura.

2. Krv u mokraći i spermi

Ako se krv pojavi kada praznite mjehur,ili u spermi može biti jedan od simptoma,ali to može biti znak infekcije ili upale.

3. Bol u kralježnici i kostima

Jedan od simptoma je i bol u kostima,posebno u kralježnici.

U koliko imate one simptome obratite se doktoru.

Rezultat slika za prostata

 

Mnogi muškarci pate od prostata koja se nalazi oko početka uretre, postoje 2 poremećaja koji utiču na žlijezde: proširenje prostate i upala žlijezda.

Uzroci i simptomi:

Problemi s prolazom urina

Potreba za čestim mokrenjem tokom noći

Bol donjeg dijela leđa

bol u nogama

Bundeva je izuzetno korisna  za naše zdravlje ali i njena unutrašnjost, tj. sjeme koje sadrži je itekako vrijedno spomena. Sjeme je posebno bogatoaw brojnim hranjivim tvarima, a jedan od najvažnijih je cucurbitacin

Ovaj sastojak iz sjemenki pomaže suzbija rast prostate. Pokušajte uključiti više sjemenki bundeve u svakodnevnnu prehranu i spriječit ćete problem! Pojedite  kašiku sjemenki bundeve svaki dan, bez soli.

U nastavku ćemo vam otkriti recept za izuzetno zdrav  napitak koji će vam pomoći da liječite upalu prostate, visok holesterol igastritis! Ovo je prirodna infuzija napravljena sa sjemenkama bundeve!

Potrebni sastojci:

– 1 šaka svježih sjemenki bundeve
– 1 šolja vode

Ove nevjerovatne sjemenke mogu pomoći na 2 načina: U izobilju sadrže tvar koja sprječava upalu, te s druge strane, imaju diuretsko djelovanje, što znači da će vam pomoći da uklonite sve toksične stvari bez puno truda.

Sameljite šaku svježih sjemenki bundeve i zagrijte jednu šolju vode. Kada voda počne ključati, maknuti sa ringle i dodati sjemnke. Ostavite da odstoji 10 do 15 minuta, pa procijedite. Pijte ovp piće svaki dan. Uskoro ćete primijetiti veliki napredak.

Rezultat slika za prostata