Samo tri jednostavna sastojka, a nikad zdraviji napitak: PRIRODAN lijek protiv glavobolje, podiže imunitet, reguliše pritisak i šećer u krvi

91

Uzroci glavobolje mogu biti razni , a u svakom slučaju je bolje prvo pokušati da pomognete sebi prirodnim putem, pa tek onda posegnuti za tabletama.

Glava, između ostalog, može da zaboli od vrućine, nesanice, stresa, virusne infekcije, zubobolje i mnogih drugih stvari. Šta god da je uzrok, uglavnom odmah pretražujete kutiju sa lijekovima, ali zašto prvo ne biste probali da problem riješite na prirodan način, uz pomoć ovog starog narodnog lijeka?

POTREBNO JE:

10 čehni bijelog luka

500 grama meda

Nekoliko zrna bibera

PRIPREMA:

Očistite bijeli luk pa svako čehno prepolovite i sve ubacite u staklenu teglu. Ubacite i biber pa na kraju dodajte i med. Ostavite teglu da odstoji pet dana.

UPOTREBA:

Kad osjetite nalet glavobolje, uzmite jednu kašičicu. Ovaj narodni lijek možete da iskoristite i za podizanje imuniteta, tako što ćete uzeti jednu kašičicu ujutro, a jednu uveče, i to prije jela. Pored jačanja imuniteta,  poboljšaćete probavu, smanjićete broj bakterija u tijelu, regulisaćete nivo šećera u krvi, ali i pritisak.