SELIO SE 13 PUTA, BIO BUNTOVNIK, ČAK SU I PUCALI NA NJEGA: Onda je postao SLAVNI GLUMAC, bez diplome, a sad objavio fotku iz detinjstva koja SVE OBJAŠNJAVA (FOTO)

Glumac Nikola Đuričko objavio je fotografiju na Instagramu kada je bio mali i oduševio sve svoje pratioce. 

foto: Zorana Jevtić

Naime, Đuričko je obajvio fotku kad je bio mali i to na noši sa maminim ogromnim sunčanim naočarama!

 

„Ja“, samo je kratno objasnio uz fotografiju. 

Me

Објава коју дели Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) дана 6. Сеп 2018. у 12:49 PDT

Malo su poznate činjenice da je kao dečak bio jako buntovna, dok za sebe kaže da je veliki emotivac i da nikad nije završio akademiju.

 

„Dugo smo bili podstanari, selili smo se trinaest puta. Najduže smo živeli na Vidikovcu, zatim Petlovom brdu, Banovom brdu, u Nušićevoj ulici i na Zelenom vencu. U jednom stanu smo ostali samo nedelju dana. Imali smo nemačkog ovčara Alisu, ali pošto nisu hteli da nas prime u sve stanove sa psom, poklonili smo je prijateljima koji imaju kuću sa dvorištem. Bio sam veoma tužan“, rekao je jednom prilikom i dodao da je zamalo nastradao kada je jedan starac pucao na njega i drugove.

NE PROPUSTITE

NIKOLA ĐURIČKO ZA KURIR: Rekao sam Bjeli daj mi da režiram i iz šale POSTAO REDITELJ!

 

„Mnogo sam voleo da se igram na ulici. Izlazio sam ujutru iz kuće i vraćao se tek uveče, prljav i musav. Nisam dolazio kući bez preke potrebe, tek kada bi roditelji počeli da me traže. Bilo je super dok smo živeli na Petlovom brdu. Niske prizemne kuće i okolo livade. Obožavao sam da vozim tricikl koji je na nizbrdici mogao da razvije brzinu i do 20 kilometara na čas. Stariji dečaci su nas vodili preko magistrale da krademo kukuruz. Jednom je neki čiča pucao na nas. Verovatno u vazduh, ali sam pomislio da ćemo izginuti zbog kukuruza“, prepričo je tada ovaj događaj.

NE PROPUSTITE

TO JE DOBRA PRILIKA! EVO O ČEMU RAZMIŠLJA NIKOLA ĐURIČKO: Kalim se za drugi životni poziv, HVALA BJELOGRLIĆU!

 

Školu nije voleo, pogotovu prirodne nauke, pa je tako sa ulice otišao u kafane.

„Bio sam odlučan đak do petog razreda, onda me je uhvatio pubertet i brzo sam preko vrlo dobrog stigao do dobrog uspeha kojim sam zavrišio osnovu školu. U tom periodu smo otkrili alkohol i cigarete, krili smo se od roditelja. Pravo gradsko odrastanje. Često smo sedeli u kafani. Bila je to dobra kafana u kojoj je radila teta Mila. Davala nam je čak da pijemo i „na crtu“! Pošto smo bili premali često nam nisu davali ono što smo naručivali, ali je teta Mila uvek bila ljubazna“, rekao je Đuričko i otkrio koju školu je završio:

 

„Posle osnove upisao sam srednju dizajnersku školu na Dedinju, industrijski dizajn. Jedna od retkoh kreativnih škola, ali mora mnogo da se radi“, rekao je čuveni glumac .

 

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Foto Printsceen

 


Kurir

Autor: 
Kurir