Šest stvari koje se ne menjaju nakon GUBLJENA NEVINOSTI!

Ljubav i seks

Kada devojka izgubi nevinost postoje mnoga pitanja koja se javljaju u njenom umu.

Izvor: Ženski magazin  |  

Ilustracija; Foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Ilustracija; Foto: G-Stock Studio/Shutterstock

.

Javljaju se razne nedoumice, o tome šta će društvo misliti o njoj, da li će se njeno mišljenje o sebi promeniti, da li će se njeno telo promeniti…Iako su mnoge devojke samokritične, najvažnije je da se pre svega, dobro opuste. U nastavku teksta saznajte činjenice koje se ne menjaju kada žena izgubi nevinost.

Kada ste u vezi i pomišljate da odete jedan korak dalje, treba da znate nekoliko stvari koje se neće promeniti ni kada izgubite nevinost. Morate biti sigurne pre nego što se odlučite na ovaj korak.

Gubljenje nevinosti je zaista poseban čin za svaku devojku i on donosi dosta uspomena koje ćete pamtiti tokom celog života, a šta se to ne menja nakon ovog čina, saznajte u nastavku.

VAŠE TELO

Ako mislite da se vaš himen “lomi” kada imate se*s po prvi put, onda ste u pravu. Himen jedne žene takođe može biti slomljen i prilikom sportskih aktivnosti, kao što je jahanje. Ali, suština vašeg tela ostaje ista. Ono se ne menja.

VAŠE VREDNOSTI

Svi smo odrasli pored priča naših starijih da se žene koje su device smatraju čistim i vrednuju više nego bilo šta drugo. Međutim, važno je da zapamtite da ako imate se*s sa nekim to ne menja ništa i to što više niste nevini ne umanjuje vašu vrednost. Niste “nečiste”. Ovo su samo mitovi.

MIŠLJENJE DRUGIH O VAMA

Mnoge devojke misle da će ljudi promeniti svoje mišljenje o njima nakon što su imale se*s. Ne treba da vas interesuje šta društvo misli o vama. Treba da uradite ono što mislite da je u redu i ono što vama odgovara.

VAŠA OSEĆANJA

Kada poželite da po prvi put imate se*s sa voljenom osobom razmislite o svojim osećanjima. Osećanja imaju tendenciju da se samo povećavaju nakon intimnog odnosa. Ako razmišljate o raskidu nakon se*sa, to je pogrešna odluka.

VAŠ MORAL

Ne upuštajte se u se*sulane odnose sve dok niste dovoljno zrele da se nosite sa odgovornošću. Izbegavajte negativna razmišljanja o se*su. Naučite da uživate u njemu, ali ne zaboravite da koristite zaštitu.

VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

Kada imate se*s sa osobom koju volite, to čini vašu vezu jačom. Ako imate se*s sa nekim muškarcem sa kojim samo flertujete, ne očekujte isto. Naučite da budete praktične pre nego što prihvatite poziv.

Read More