Skinite dioptriju u mjesecu ljubavi i osvojite putovanje u Pariz!

Pacijenti koji nose kontaktne leće često se žale kako je pakiranje za put uvijek stresno, a ako zaboravite leće, putovanje se pretvara se u malu noćnu moru. Ako pak nosite naočale – nije rijetkost da ih negdje ostavite, izgubite ili čak i slomite. U tom slučaju doživljaj putovanja postaje sve samo ne ono što ste očekivali. Korekcija vida bi mogla biti rješenje za takve situacije!

korekcija vida

Korekcija vida, jer putovanje bez dioptrije – je najljepše putovanje!

Iz tog razloga vam Optical Express želi pokazati kako je lijepo kada putujete bez naočala i kontaktnih leća – jer putovanje bez dioptrije je najljepše putovanje.

  • Svi oni koji obave zahvat laserske korekcije vida u poliklinici Optical Express do 28.02.2020. mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Pariz za dvoje!
  • U Optical Express poliklinici do kraja veljače možete obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije za 375, umjesto 750 kuna.

Više o akciji pročitajte na stranici Optical Expressa.

Optical Express

Lasersko skidanje dioptrije bezbolan jei kratkotrajan zahvat. U svijetu je obavljeno već više od 60 milijuna zahvata, a zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom uopće.

korekcija vida

Što morate znati o laserskom skidanju dioptrije?

1. Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigiria kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

2. Laserska korekcija vida je bezbolna.

3. Laserska korekcija vida traje samo desetak minuta.

4. Postoji više metoda laserskog skidanja dioptrije.

5. Kako bi saznali jeste li kandidat te koja metoda je najbolja za vas, potrebno je obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije.

Za sva pitanja o laserskom skidanju dioptrije slobodno nazovite stručnjake iz Optical Expressa na broj telefona: 01/5625450, oni će vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Možda će vas zanimati:

Idete na put, a nosite naočale i leće? Pripazite na ove stvari

Original Article