SOBARICA DALA OTKAZ POSLE 27 MINUTA: “Kad sam videla koleginicu kako čisti, uzela sam svoje stvari i otišla zauvek”

Zanimljivosti

Većini ljudi se bar jednom u životu desilo da borave u hotelskoj sobi koja bi po svim kriterijumima mogla ili još bolje, morala da bude čistija, a to potvrđuje i priča koju je nedavno jedna žena objavila na TikToku. Ona je navodno, posle samo pola sata od dobijanja posla sobarice u hotelu, dala otkaz!

Izvor: index.hr  |  

Ilustracija; Foto: RusAKphoto/Shutterstock

Ilustracija; Foto: RusAKphoto/Shutterstock

.

Tiktokerka (42) koja se na društvenim mrežama predstavlja kao “tallandfunny1982” ispričala je u svom video na TikToku kako je jednom prilikom dala otkaz posle samo 27 minuta rada, a sve zbog postupaka koleginice koja je s njom radila.

Naime, počela je da radi kao sobarica u hotelu čije ime nije otkrila i već prvog radnog dana ušla je s koleginicom u jednu od soba i ostala u šoku kad je videla kako je dotična čistila stvari.

Umesto metle, uzela je selotejp i njime pokupila sve dlake i prljavštinu s poda, a zatim je poprskala sobu osveživačem s mirisom lavande kako bi “brže obavila posao”.

Takođe, umesto da promeni posteljinu, samo je usisala i poravnala krevet, a korišćene šolje za kafu nije zamenila, već ih je samo isprala i vratila na sto.

“Kad sam to videla, bez razmišljanja sam uzela svoje stvari i otišla zauvek”, objasnila je 42-gdišnja žena, kojoj inače ovo nije bilo prvi put da radi kao sobarica. Na osnovu komentara, čini se da se ovakav način čišćenja praktikuje češće nego što mislimo.

“I ja radim kao sobarica, to mi je bilo najstravičnije na početku posla”, “Zbog ovog poželim da više nikad ne odem u hotel, “Ko zna šta bi još videla da si ostala da radiš, užas!”, glasili su neki od komentara ispod njenog videa.

Read More