SPREMNI SU NA SVE: Ova tri horoskopska znaka gledaju samo LIČNI INTERES

Astro

Ovi znaci su spremni na sve trikove i da vas lako iskoriste samo da bi ostvarili svoje ideje.

Izvor: vecernjenovosti.ba  |  

Foto: Red Fox studio/Shuttrstock

Foto: Red Fox studio/Shuttrstock

.

Škorpija

Ovaj znak je sposoban da čuva tajne, posebno ako je to u njihovom interesu. I sopstvene misli drže u senci, sve dok im je to od koristi. Škorpije se smatraju najmisterioznijim znakom, sami tkaču svoju mrežu – i rizikujete da se upletete u nju uprkos svojoj želji, pa čak i znanju. Nećete ni primetiti da vas koriste u svoje svrhe, a potrošićete svoje resurse da postignete tuđi cilj.

Lav

Lavovi su previše ambiciozni da bi računali na granice drugih ljudi. I teško je odupreti se njihovoj snazi karaktera, lakše je pristati i dati im šta žele nego odoliti ovom vatrenom pritisku. Rođeni u znaku Lava uvek su čvrsto uvereni da je njihova strategija najbolja i da je njihov put najsigurniji. Takva osoba će lako ignorisati vašu ličnu volju. Ne žele da čuju odbijanje.

Devica

Predstavnici ovog znaka su pametni i praktični. Oni znaju da privuku ljude na svoju stranu, da promene situaciju u svoju korist. Device su veoma svesne šta pokreće ljude i sposobne su za suptilnu manipulaciju. Njima vlada Merkur, planeta komunikacije. Stoga su u stanju da očaraju bilo koga svojim govorima, čak i ptice i drveće. Treba dodati da Device obično prave vrlo promišljene planove – stoga su sigurni da svi žele da im se pridruže.

Read More