Srbin sa Kosova dizajnirao brushalter koji povećava grudi

Milan Milić je izbegao sa Kosova i Metohije. I dalje živi u Srbiji, a 2012. godine je, zajedno sa devojkom Jelenom Šabić, smislio prvi prototip grudnjaka koji bez ikakve hirurške intervencije povećava grudi.

Prvo su proizvod isprobali na samoj Jeleni, koja je od korpice A skočila na D. Brushalter je nosila po sedam dana sa pauzama, a cela ideja je i potekla od toga što je Jelena želela da poveća grudi, ali se plašila hirurške intervencije.

Do sada je brushalter „E-bra“ testiran na 14 žena iz svih delova sveta. Sve se dešava pod nadzorom lekara i svi su redom prijavili rast grudi od oko 3,5 do 4 centimetra, dakle za tačno jednu veličinu grudnjaka.

Milan i Jelena kažu da uskoro kreće masovna proizvodnja grudnjaka, a već imaju i svoj sajt. Jedan grudnjak koštaće oko 200 dolara.

Milan objašnjava da je ceo princip rada zasnovan na cirkulaciji. U suštini, vibrirajucći grudnjak radi kao masažer, samo sa bržim i boljim rezultatima.

„Upravo smo završili rad na četvrtoj, mnogo boljoj verziji brushaltera i očekujemo i bolje rezultate. I ti rezultati su trajni“, Jelena i dalje, posle pet godina, ima veće grudi.

„Ono što može da se promeni je samo oblik, zbog gravitacije“, napominje Milan, dodajucći i da nošenje tog grudnjaka nema kontraefekte.

Grudnjak se nosi po pet minuta tri puta dnevno, sedam dana zaredom. Ne sme da se nosi tokom menstruacije, već treba sačekati sedam dana kasnije, pa početi sa nošenjem. Ako se grudnjak koristi po drugi put, mora da se napravi pauza od dva meseca.

Takođe, bizaran detalj je i da grudnjak neće raditi 10 dana nakon leta avionom zbog promena u pritisku.