Što je iDesign metoda korekcije vida?

iDesign je revolucionarni wavefront dijagnostički uređaj koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti svakog oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima oka pacijenata. iLasik i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebnom iDesigna.

iDesign – revolucionarna tehnologija za individualan pristup svakom oku

iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Da pojasnim – za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Podaci izuzetno preciznog 3D reljefa vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku prenose se u laser, a kirurgu omogućavaju da napravi plan zahvata potpuno prilagođen svakom oku posebno.

Optical Express

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

iDesign metode laserske korekcije vida:

  • LASIK iDesign
  • PRK iDesign
  • IntraLase LASIK iDesign

tekst napisao: dr. Dean Šarić, Optical Express

Pročitajte sljedeće:

Koje metode laserske korekcije vida postoje?

Original Article