Što je radio bivši rukometni reprezentativac Vlado Šola u poliklinici Optical Express?

Prije nekoliko dana pravu pomutnju u Strojarskoj ulici izazvao je Vlado Šola, bivši rukometni reprezentativac i osvajač olimpijskog zlata. Naime, mnogi su prolaznici i posjetioci obližnjih kafića vidjeli Šolu kako ulazi i izlazi iz očne poliklinike Optical Express.

Što radi Vlado Šola u očnoj poliklinici Optical Express?

Nemojte se odmah zabrinuti za Vladu, naime, u Optical Expressu snimana je reklama, a glavni protagonist te reklame upravo je naš proslavljeni Vlado Šola. Reklama se snimala u samoj poliklinici, ali i oko nje.

Vlado Šola je, kao i uvijek na takvim snimanjima, bio dobro raspoložen i strpljiv te je zabavljao sve prisutne. Pogledajte kako je izgledalo samo snimanje s Vladom, a je li Vlado imao korekciju vida i kako će izgledati gotova reklama saznat ćemo vjerojatno uskoro.

Vlado Šola – Snimanje reklame za Optical Express

Inače, Vlado je legendarni rukometni golman, bivši rukometni reprezentativac i osvajač olimpijskog zlata. S hrvatskom rukometnom reprezentacijom osvojio je brojna odličja, s najvećih prvenstava. Osim po svojoj duhovitosti, Vlado je bio prepoznatljiv i po svojoj kosi, koja je uvijek bila obojana u neku jarku boju. Od profesionalnog rukometa oprostio se 2008. godine.

Optical Express

Luka Nižetić nakon skidanja dioptrije svijet vidi kristalno čisto

Original Article