Suprug joj je STARIJI OD MAME: “Nisam se udala za njega zbog NOVCA”! Upoznali su se kada je njemu otkriven RAK PROSTATE… (VIDEO)

Ljubav i seks

Ljubav dolazi u različitim oblicima i nema potrebe osuđivati nikoga zbog osećaja koje gaje prema svojim voljenima. Kad je 33-godišnja Glenda upoznala 68-godišnjeg Roja, znala je da bi njihova veza mogla biti posebna, iako su se suočavali sa oštrim kritikama zbog razlike u godinama. Neki su tvrdili da je Glenda s njim zbog novca, što je ona odlučno negirala.

Izvor: vecernji.hr  |  

.
.

U epizodi “Ljubav ne osuđuje” par sa Aljaske, koji ima razliku od 35 godina u godinama, želi dokazati svoju duboku ljubav jedno prema drugom. Njihova romansa je počela u neobičnim okolnostima – kad je Roju dijagnostifikovan rak prostate. Roj nije želeo da mlada i privlačna žena prolazi kroz ono što je on proživljavao, ali Glenda nije ni razmišljala da ga napusti .

Glenda je priznala da je njena mama samo nekoliko godina starija od Roja, što nije bilo po volji svima, uključujući i njenu mamu. Neki na TikToku su čak tvrdili da se udala zbog novca, sugerišući da Roj ima velik bankovni račun.

Govoreći o tome kako su se upoznali, Roj je rekao da je privlačnost prema njoj bila trenutna, a upoznali su se putem poslovnog dogovora. Iste večeri je pozvao na večeru, i satima su razgovarali. Glenda je rekla da godine samo broj i da ne vidi Roja kao starijeg.

Glenda je istakla da uživa u sadašnjem trenutku sa svojim mužem i da nije u vezi zbog novca, jer da jest, mogla bi otići. Roj je izrazio želju da je razlika u godinama manja, ali razume da je važno da njihova veza bude trajna.

Na kraju, par je izrazio želju za dvoje dece i Roj je obećao biti prisutan u njihovim životima koliko god bude mogao. Oboje veruju da obogate jedno drugo životima. Komentari podržavaju njihovu vezu, ističući da izgledaju srećnoo i privlačno jedno drugom i da njihova veza nije stereotipna veza sa razlikom u godinama, već prirodna privlačnost između njih, piše Mirror.

Njihovu ljubavnu priču detaljnije možete poslušati u nastavku:

Read More