SVE ŽENE TO RADE, A TRUDNICA (22) ZAMALO DA OSLEPI: Posledice su katastrofalne, a evo šta je u pitanju! (FOTO)

Trudnica Stejsi Bol (22) izgubila je vid na dva dana nakon što je otišla na tretman koji je u poslednje vrijeme popularan kod devojaka.

 

Naime, ona je već godinama stavljala veštačke trepavice u istom salonu, ali je sada zbog trudnoće otišla u salon koji je bio bliži njenoj kući. Kozmetičarka ju je upitala da li želi da odrade test na alergiju, međutim odbila je jer već tri godine stavlja veštačke trepavice i nikada joj se ništa loše nije desilo.

 

„Osećala sam se drugačije, nije mi bilo prijatno. U jednom trenutku mi je upao lepak u oko, kozmetičarka ga je brzo očistila, ali jako je bolelo“, rekla je ona.

Kada je došla kući videla je kako su joj oči otekle i počele da krvare.

 

foto: Pixabay

„U početku sam ignorisala, međutim bol je postajao sve jači i jači. Bilo je prestrašno, mislila sam da ću oslepeti, sve sam manje i manje videla“, kazala je ona. Odmah je otišla kod doktora koji joj je dao kapi za oči, ali situacija se nije popravljala.

 

„Izgubila sam vid, mutilo mi se pred očima, nisam mogla ni da ih otvorim, jednostavno ništa nisam videla. Uplašila sam se, nisam želela da oslepim. Imala sam danima jake glavobolje, bol u i ispod očiju, imala temperaturu, baš sam se uplašila, a ipak sam u drugom stanju. Opet sam morala da idem kod lekara“, kazala je ona.

 

Uplašena da će da izgubi vid, pozvala je salon u kome su joj stavili trepavice kako bi im saopštila da trpi stravičan bol. Međutim, oni nisu preuzeli odgovornost.

 

Kurir.rs/Mirror, Foto: Printscreen/Twitter

NE PROPUSTITE

TRIK KOJI ŽETE OBOŽAVATI: Uzela je jeftine veštačke trepavice i onda se dogodila MAGIJA, evo i koja! (VIDEO)

(FOTO) STAVILA JE VEŠTAČKE TREPAVICE: A onda je sve moglo da se završi KOBNO! Evo na šta morate uvek da mislite

UMESTO VEŠTAČKIH TREPAVICA, DOBILA TEŠKU INFEKCIJU: Oprez zbog prljavih kozmetičkih salona!

 


Kurir

Autor: 
Kurir