Tajne bračnog broja: Otkrijte najveće slabosti u ljubavnom odnosu

  Tajne bračnog broja: Otkrijte najveće slabosti u ljubavnom odnosu

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Prema drevnim vjerovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju velik utjecaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

  Naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada ih osvijestimo lakše ćemo se s njima nositi.

  U nastavku saznajte kako možete izračunati svoj bračni broj, a zatim provjerite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

  Računanje bračnog broja

  Prije svega saznajte koji je osobni broj vas i vašeg partnera i zatim saberite ta dva broja.

  Na primjer, vaš osobni broj je 5, a osobni broj vašeg partnera 3. Naposljetku ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvijek morate svesti na jednocifreni. Na primjer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

  Sada saberite brojeve datuma svog vjenčanja i pribrojite ga zbroju osobnih brojeva.

  Na primjer, zbroj osobnih brojeva je 8, a oženili ste se 12.08.2018.

  1+2+0+8+2-0+1+8=22

  2 + 2 = 4

  4 + 8 = 12

  1 + 2 = bračni broj 3

  BRAČNI BROJ 1

  SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umjesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško zatome u ključnim trenucima. Jedna polovica para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivu.

  SAVJET: Naučite rješavati probleme s vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uvijek imati kontrolu nad svime. Morate naučiti prihvatiti partnera sa svim njegovim vrlinama i manama te imati na umu da nitko nije savršen.

  BRAČNI BROJ 2

  SLABOSTI: Opšti nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate odvojiti emocije od razuma što rezultira donošenjem krivih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

  SAVJET: Ljubavni odnos karakterizira zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve dijelite s drugom osobom i nemojte to zaboraviti. Upravo je osjećaj zajedništva ono što trebate jačati kako biste prebrodili probleme u odnosu.

  BRAČNI BROJ 3

  SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

  SAVJET: Morate iskorijeniti svoje osobne nesigurnosti prije nego krenete rješavati zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti što je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

  BRAČNI BROJ 4

  SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontroliranjem. Za razliku od parova s bračnim brojem 2 koji prečesto reaguju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

  SAVJET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspješnog ljubavnog odnosa.

  BRAČNI BROJ 5

  SLABOSTI: Impulzivni ste i često nedosljedni. Spremni na nagle promjene, ali zapravo se s njima loše nosite.

  SAVJET: Smanjite apetite u usporite. Ne naglite s odlukama nego dobro razmislite prije nego napravite neku promjenu i obavezno se prije toga posavjetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prijelomnih životnih odluka.

  BRAČNI BROJ 6

  SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspijete postići prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklijevate na svim životnim poljima.

  SAVJET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak vam mora postati prioritet. Ne trpajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

  BRAČNI BROJ 7

  SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promjenama raspoloženja i imate potrebu uvijek biti u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite povjerenje.

  SAVJET: Pokušajte biti popustljiviji i imati više razumijevanja. Razgovor s partnerom nije natjecanje u kojem morate pobijediti, to je alat koji jača vašu vezu.

  , Image: 176991103, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Juice Images

  BRAČNI BROJ 8

  SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umjesto da razumno smirite sukob. Stjecanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na financijskom području mogu negativno utjecati na njihov odnos.

  SAVJET: Materijalna dobra su važna, ali ne uvjetuju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše nutrine. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, financije stavite na stranu i fokusirajte se na svoje emocije.

  BRAČNI BROJ 9

  SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni pronaći dramu tamo gdje je nema ili je sami stvoriti.

  SAVJET: Ne jurite u smjeru oluje jer je najljepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte ga stvarati negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

  Broj pregleda:
  72

  2021-02-20
  Aura RedakcijaOriginal Article