TELOHRANITELJI TUŽE DEPA: Radili smo i po 12 sati BEZ PAUZE, čistili drogu sa njega, a on dao 7 HILJADA DOLARA za kauč iz Kardašijanovih

Dvojica bivših članova obezbeđenja Džonija Depa podnela su tužbu protiv poznatog kameleona jer im duguje s velikom mukom zarađeni novac. Za vreme dok su bili u njegovom timu navodno su obavljali i poslove za koje nisu kvalifikovani, a takođe su bili i u velikoj životnoj opasnosti.

 

“Često smo ga čuvali i od njega samog”, priznaju Migel Sančez i Judžin Areola i dodaju: “Često smo ga i vozili na razna mesta dok su u kolima bile razne nedozvoljene supstance, malolentnice… i ništa nam nije plaćeno”.

 

Glumac je navodno i zapadao u ogromne dugove jer je imao razne velike i čudne izdatke. Tako je jednom prilikom za ćerku ŽLili Rouz kupio kaouč iz rijalitija “U korak s Kardašijanovima” za čak 7 hiljada dolara.

 

“Radili smo smene i od po 12 sati, bez pauze, bez hrane”, priča bivše obezbeđenje glumca za tamošnju javnost koja je u šoku od trenutka kada je ova vest počela da se širi.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/People.com/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

(FOTO 18+) POSLE PRLJAVOG RAZVODA, NOVI SKANDAL POTRESA BIVŠU SUPRUGU DŽONIJA DEPA: Više od OVIH 50 eksplicitnih fotografija isplivalo u javnost

OPTUŽILA JE BIVŠEG MUŽA DA JU JE TUKAO MOBILNIM: Sada je poznata glumica ulovila 26 godina starijeg kolegu!

(VIDEO 18+) ORGIJE BEZ CENZURE: Džoni Dep i Merilin Menson šokirali svet scenama seksa pred kamerama!

(VIDEO) PIJANA I NADUVANA: Amber Herd u skandaloznom izdanju došla na intervju!

 


Kurir

Autor: 
Kurir