TEŠKO JE KADA NEMA POSLA, A MORATE DA PREHRANITE PORODICU: Lena Bogdanović priznala koliko je stresan glumački posao u Srbiji!

Glumica Lena Bogdanović, koja u seriji „Istine i laži“ tumači lik Zore, otkrila je koliko je njena profesija stresna, pogotovo u situacijama kad je glumac bez angažmana, a mora da prehranjuje porodicu.

 

Glumcima koji su stalno angažovani je mnogo lakše jer oni imaju platu na koju mogu da se oslone, smatra Lena Bogdanović. Ipak, kako otkriva, i njoj se dešava da nema posla.

 

foto: Damir Dervišagić

„Mi svi danas živimo u jednom velikom stresu, i glumački posao je veoma stresan. Možda je najteži trenutak kada posla nema, a vi treba da prehranjujete porodicu, a to se dešava svakome. Lakše je glumcima koji imaju angažman u pozorištu, što je slučaj sa mnom, jer postoji mesečno primanje u vidu plate. Međutim, kada nema posla, trudim se da se bavim nekim drugim stvarima. U takvim situacijama se odmaram, radim na sebi i svojoj edukaciji ili pokušavam da nađem drugi posao. U poslednje vreme sve je više opcija. Ponekad se organizujem sa grupom kolega i napravimo nešto svoje“, iskreno kaže glumica.

 

Nekoliko naših glumaca uspelo je da se oproba u nekom blokbasteru i nađe rame uz rame sa svetski poznatim i priznatim glumcem. Lena kaže da bi volela da se tako nešto desi i njoj u budućnosti.

 

„Svaki glumac bi voleo da se oproba u nekom filmu u kom glumi svetski poznati glumac. Razmena iskustva sa glumcima širom sveta je izuzetno dobra za nas. Mi glumci svi govorimo isti jezik, zapravo jezik i pozorišta i filma“, istakla je Lena.

 

foto: Dragana Udovičić

Ona smatra da glumci izbegavaju kastinge jer se boje.

 

„Mislim da moje kolege nisu navikle na kastinge i verovatno imaju strah. Mi ulazimo u profesiju na jednom velikom kastingu, a to je najstrašniji i najgori kasting i zove se prijemni ispit. Sve posle toga je lakše, jer jedino prijemni ispit odlučuje o vašoj sudbini da li ćete se baviti ovom profesijom ili ne. Sve posle toga je lakše, kasnije je samo da li ćete dobiti neku ulogu ili ne. Zaista jedino što je strašno i što nosi užasnu količinu treme je prijemni ispit“, rekla je Lena Bogdanović.

 

Ova glumica je svojevremeno dobila epitet srpske Monike Beluči, a u seriji „Žene sa Dedinja“ igrala je zavodnicu Alisiju. Privatno je, kako je ispričala u jednom intervjuu, sasvim drugačija:

 

„Privatno sam sasvim obična i dosadna monogamna žena, samo pred kamerama zavodim.“

 

Kurir.rs/TV Magazin, Foto: Damir Dervišagić

NE PROPUSTITE

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA: Evo šta Lena Bogdanović kaže o fudbalu (KURIR TV)

(FOTO) KAO VINO: Evo kako danas izgleda prelepa voditeljka koja se, nakon udaje, povukla sa malih ekrana!

EVO NA KOGA JE LEPA: Lena Bogdanović jednom fotografijom otkrila na koga liči!

 


Kurir

Autor: 
Kurir