TI SI ONA KOJU JE ČEKAO: 5 ženskih osobina kojima nijedan muškarac ne može da odoli!

Divno izgledate, imate i izvanrednu ličnost

Široko rasprostranjeno mišljenje u društvu je da je spoljašnja lepota nešto objektivno a unutrašnja nešto subjektivno, dok je istina da je suprotno. Žena koja pleni unutrašnjom lepotom je saosećajna, inteligentna i živahne naravi.

Pametniji ste od njega, ali ga ne ismevate

Svi želimo da nađemo partnera koji će biti bolji od nas – da, to važi i za muškarce. Svaki muškarac će poželeti da pokraj sebe ima ženu zahvaljujući kojoj će moći nešto da nauči ili postane bolja osoba.

 

foto: Profimedia

Vi ste jaka, ali istovremeno i nežna žena

Žena koja je snažna i agresivna, ali ima i svoju nežnu i osećajnu stranu (i zna kada da je pokaže) će svakog muškarca naprosto oboriti s nogu.

Nezavisni ste, ali spremni na zajednički život

Muškarcima je u prirodi da osvajaju i bićete mu najprivlačniji onda kada bude morao da se bori za vas. Umesto da mu pružite osećaj čvrstog tla i dozvolite da vas uzme zdravo za gotovo, podstaknite ga da uvek iznova osvaja vašu ljubav i poštovanje.

Nepredvidivi ste, ali ste uvek tu za njega

Za većinu ljudi predvidivost je sinonim za dosadu jer predvidivo znači samo jedno – da je ishod već odavno poznat. Predvidivost ubija naše uzbuđenje ali, s druge strane, potreban nam je partner na koga možemo da se oslonimo. Žena koja uspeva da ostvari ovaj balans jedna je u milion.

 

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Superzena, Foto: Profimedia)

 

NE PROPUSTITE

UVEK SAM PARANOIČAN: Muškarci su priznali kako stvarno izgleda veza sa lepom ženom!

DOBROG MUŠKARCA JE NAJTEŽE VOLETI: Evo zbog čega je to tako

BRZO I EFIKASNO: Uz ovih 7 caka uspešno ćeš rešiti raspravu sa partnerom!

ŽENE SU ODLUČILE: Muškarac ne može biti privlačan bez ove osobine!

 


Kurir

Autor: 
Kurir